Telepoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Danışman
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, uzun zamandır wm sitelerinde ticaret yapıyor ve bilmediğim bir çok konu hakkında bilgi sahibi oluyorum. İnternette kendi firmamı kurduğumdan beri biraz daha aktif şekilde çalışıyorum. WM forumlarında vakit geçirirken bir çok yeni şey öğrendim.
Bugün çok güzel bir alan adı buldum ve almaya karar verdim. WM forum sitesi kurmak istiyorum ancak sektörün bu alanında biraz sıkıntı var gibi. Bir sitenin çalışması için sağlam moderatörler ve teknik ekip ve sürekli takip gerektiğini düşünüyorum.
5 Kişilik ekip kursam ve düzenli olarak forumda aktif çalışma yapsak sizce bir yerlere gelmeyi başarabilirmiyiz?
ya daşöyle sorayım sizce WM Forum sitesi kurmalımıyım? tutturabilirmiyim.
WMaracı - Oxxi - *** - Fuub - WS gibi siteler varken bende bu alanda bir yerlere gelebilirmiyim. Fikirlerinizi bilmek istiyorum. Ona göre karar vereceğim.
Not: Çok büyük olacağım gibi bir iddia oluşturmuyorum. sadece gerçekten güvenli bir ticaret ve bilgi ortamı oluşturmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Fuub, Oxxi, Webmaster sitesini hiç sevmem ısınmadım yani.
Ama olmaz diye bir şey yok bana kalırsa hedefin *** ve WMAracı gibi olsun. Gözün yükseklerde olsun ki başarasın. Yalnız mutlaka SEO yapman lazım ve sana ileride bir miktar para lazım olur. Ama başarırım diyorsanız deneyin.
Öğrenmenin en iyi yolu denemektir
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence blogta daha iyi olabilirsiniz.Forum dediğin gibi zaten lider olanlar var.Ahh sizde bir yerlere gelebilirsiniz ama bunun icin ciddi bir ekip işten anlayan kişiler. v.s lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Açıkcası biraz açık sözlü olmak gerekiyor.Piyasada o kadar köklü ve yüzbinlerce konusu bulunan bir çok site mevcutken ve kadroları oturmuşken bu sektörde tutunabilmeniz için ciddi bir bütçe,birikim,ekip ve en önemlisi sabır gerekiyor.Siteyi açtığınız gibi hemen 1-2 yıl içerisinde gelip ticarete başlanılmasını beklemeyin.Ekip çalışması yapmalısınız ve adınızı duyurmalısınız.Kalbinizi veya hevesinizi kırmak istemem ama ***,webmastersitesi,wmaraci,ceviz forum,iyinet,fuub... gibi bir çok platform ve arkasındaki çok güçlü ekipler dururken bu şekilde bir işe girişmeniz pek doğru olmaz.Ancak bu işe girişecekseniz bile farklı düşünceler ve tek bir hedefte yönelmelisiniz...(bkz:domain satış forumları...)
Yolunuz Açık Olsun,
Saygılarımla,
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
rekabet iyidir. kur gitsin :)
burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Anketteki oyum, bence hiç bulaşma.
Ancak şöyle birşey var, ekip sağlam çalışırsa, 2 gün sonra sıkılıp bırakmazsa neden olmasın?
Hiçbir forum açıldığı gün büyümedi, azim olmadan istek olmadan zaten olmuyor. Dene, denemek ucuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
ADS
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğencilik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Deneden göremezsin. Dene derim. Sonunca kaybedecek birşey yok en fazla 20 lira oda domaine :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Müşteri Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
denemek gerek hatta ben şimdiden yardım edebileceğim bir şey varsa destek olmak isterim