-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni bir blog kurdum amacım Türkiye genelinde amatör olarak şiir,deneme,hikaye vb. yazan herkesi bir araya toplamak inşallah birgün başarırım.Blogumdaki eksikler neler biraz yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler.
Sitem:
www.yazmakistermisiniz.com
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Çok güzel bir fikir. Kendi yazdığımız amatör hikayeleri vs. de gönderebiliyor muyuz? hit durumu nasıl?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir fikir. Kendi yazdığımız amatör hikayeleri vs. de gönderebiliyor muyuz? hit durumu nasıl?
Merhaba tabiki gönderebiliyorsunuz daha yeniyiz hit durumunu falan bilmiyorum isterseniz siteye bir göz atın fikirlerinizi söyleyin web ile ilgili hiç bir bilgim yok malesef :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
O halde sitenize sosyal ağlarda yükselterek işe başlayabilirsiniz. wmaraci.com da bir sürü makale, yazı var. Takıldığınız anda bizlere sorarak bilgi alabilirsiniz. Kolay gelsin.
Teşekkürler şuanda Facebook,Twitter ve Google+ da sayfam var takıldığım çok nokta var örnek verecek olursam site açılışım çok yavaşmış bunu nasıl hızlandırabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sponsorlar, site puanı, en çok izlenen video, kısımlarını kaldırabilirisiniz. Ya da en çok izlenen videoyu küçültebilirsiniz.
Sitenin ana sayfasında 6 tane yazının çıkması idealdir. Sizinkinde 12 tane var. Bunu düzeltin.
Ayrıca farklı bir tema kullanabilirsiniz. Bu temada çeşitli hatalar var. Chromeda ekran kayıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
Sponsorlar, site puanı, en çok izlenen video, kısımlarını kaldırabilirisiniz. Ya da en çok izlenen videoyu küçültebilirsiniz.
Sitenin ana sayfasında 6 tane yazının çıkması idealdir. Sizinkinde 12 tane var. Bunu düzeltin.
Ayrıca farklı bir tema kullanabilirsiniz. Bu temada çeşitli hatalar var. Chromeda ekran kayıyor.
Teşekkürler hemen ayarlıyorum dediklerinizi yanlız düzgün ve sade göze hoş gelen bir tema bulamadım :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin hiti için google analytics kullan. Ayrıca siteye üye olma sorunlu galiba üye olucak yeri bulamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
batman adlı üyeden alıntı
Sitenin hiti için google analytics kullan. Ayrıca siteye üye olma sorunlu galiba üye olucak yeri bulamadım.
Sağ kolonda bu siteye katılın yazıyor ordan ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
farklı bir tema kullanarak işe başlayabilirsiniz benim fikrimce :)
1 kişi bu mesajı beğendi.