-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Teşekkür ederim rehber oldunuz çok iyi oldu bu çok sinirleniyorum bazen, sıkıcı bir durum.
@Güney hocam kaş inceltme en korktuğum çok kalın ve sık kaşlarım var insan evladı gibi durur muyuz seyreltmeden sonra :D :D
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben kullanmıştım daha önce, ayıp bölgede :D Daha önce jiletle alındığı için yine aynı etkiyi gösterdi, o tarz çıktı. Jiletle kesilmiş gibi çıkıyor diyenlerinki de daha önce jilet kullandığı için öyle çıkmıştır, yani inceltmez eskisi nasılsa öyle çıkar. Sen denemelik olarak vücudunun küçük bi bölgesinde kullanabilirsin daha önce kesmediğin. Ama tavsiye ederim pürüzsüz oluyor :D
www.e-booktr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
katılıyorum, göğüsü bacağı falan bilmem ama kol altında vs jiletle alınmış gibi cıkartıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kremler hürrem hamam otu felan hikaye arkadaşlar hürrem kullandım bi gram faydasını görmedim :)
Sonra göğüs bölgesi için lazer epilasyon merkezine gittim girdim içeri hepsi bayan doktorların hepside fit :D utanmadım değil açınca göğsümü aaa diyeceklermi diye içimden geçirmedim değil :D sonra yatırdılar bi yatağa soyundurdular başımda 4 tane bayan hepsinin elinde lazer yakıyorlar cız pız :D tabi test atışları yaptılar ddeneme amaçlı 750 tl bütçe biçtiler 2 aya kadar gidecem artık yapacak bişey yok :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
barmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kesin çözüm lazer ben sakal cevresini ve yanaklarını yaptırdım dert tasa kalmadı :)