-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
50 liraya sinirsiz reseller alabilmek varken hic ugrasma.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
İsimi belli firmalara bak. Bunlar sade başını ağrıtır.
Radore,Sadece Hosting,Turhost,GüzelHost,BilişimHosting gibi gibi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar saçma yorumlar yapmışsınız farkında mısınız, kendi yorumlarınız ile kendinizi baltalıyorsunuz!
Arkadaş size güzel bir soru sormuş siz rekabet ortamı yaratıyorsunuz vereceğiniz cevap 2 cümle ile sınırlandırmaya, diğer insanlarında emeklerine mütevazi şekilde yaklaşmayı kendinize kural olarak görün.
Kullanmadım / kullandım / memnunum / memnun değilim gibi cevaplar yerine kendinizi ön plana çıkarmaktan artık vazgeçin.
Evet bu firmanın sahibini tanıyorum kendisi yakın arkadaşım olur ama bende şunu söyleyebilirim kullanmadım bu yüzden yorum yapamayacağım. Ama güven konusunda tereddüt etmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
epronix
Epronix Web Solution
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
e** k**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle okngny arkadaşım güzel bir yorum yazmış teşekkür ederim.Olumsuz yorum yazanlardan kaç kişi epronix'i kullandı? epronix.com ( Epronix İnternet Hizmetleri ve Yayıncılık Bilişim Teknolojileri ) 2004 yılında kuruldu. Sabit Telefon Numarası 0850 302 08 67 İngiltere Leeds Şehri Sanal Ofis Numarası: +4415 705 90 072 Adres: Kazim Karabekir Mah.Molla Fenari Cad. No:58 Merkez/Karaman epronix.com şikayet var vs. yorumlara bakabilirsiniz.Kimse almak zorunda değil. Ama yorumlara özen gösterelim alacak kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim. Mağdur 1 müşterimiz bile yoktur. Bu konuda kendimize güveniyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.