JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konu kesinlikle çok önemli. Ne kadar çok valid o kadar çok seo. Bazı temaların valid hatalarında, gereksiz kullanılmış o kadar çok kod parçası gördüm ki. Tarayıcıdaki 1 saniyelik bekleme bile, ziyaretçi ve sıralama kaybına yol açar diye düşünüyorum. Bu hataları ücretli düzeltme çalışması yapan profesyonel kişilere çalışma yapmanı tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende son zamanlarda anlamaya çalışıyorum bu durumu.Nedir ne değildir diye...Seo Analizden baktığım zaman buna benzer w8 hataları çıkıyor...30 tane html hatası var diyor misal ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Ben bir SEO uzmanı değilim. Uzun süredir edindiğim bilgilerden yola çıkarak SEO'ya pek bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben çok takardım bu tür hatalara ve hep hatasız kodlardım. Son zamanlarda ise pek takmaz oldum ve herhangi bir düşüş veya farklılık göremedim SEO açısından. Elbette bazı kurallar koyulmuş ve ona göre kodlansa iyi olabilir belki ama çokta takmamak lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bugün W3 Microsoft, Google, Yandex hatta IBM'in web sitesinde bile yüzlerce hata buluyor, W3 ilk çıktığı zaman bir standart oluşturmak ve ortak bir meta dil geliştirmek amacıyla ortaya çıkmıştı çünkü o dönemde her browser kafasına göre takılıyordu, şimdi durum değişti tarayıcılar sezgisel hale geldi, sitelerdeki hatalar tarayıcılar tarafından algılanıp sorun görmezden gelinebiliyor yani W3'ün artık bir espirisi kalmadı, kanımca artık güncellenmiyor da, bir çok platformda da W3'ün artık ciddiyetini kaybettiği yönünde yorumları görebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Araştırınca farklı kaynakların aynı kod'u farklı şekilde öğrettiklerine ve w3'ün de bunlardan sadece birini doğru kabul etiğine şahit oluyorum. Ciddi kaynaklardan bahsediyorum; X üniversite hocası, y browser sitesi vs... Dolayısıyla goole'ın da diyelim %95+ w3 uyumluluğunu yeterli kabul ettiğini düşünüyorum.
Asıl soru şu; Yırtınıp W3 uyumlu yazdığım kod bazı browser'larda istediğim gibi görünmüyor ve mecbur kalarak değiştiriyorsam... Zaten yazılım mühendisi olan google çalışanlarının w3'ü %100 doğru kabul edip kendilerinin de atmak zorunda kaldıkları taklalar nedeniyle benden puan kırmaları ne kadar mümkün olabilir?
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Önemlidir ancak çok az...
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 2 hafta uğraştım düzeltmek için. Düzeltince wmaracı seo puanı da arttı.