lostyazilim
tr.link

SeoHocasi v2 Yayında ! Full Site içi Seolu olan tema Artık Parada Kazandırıyor

74 Mesajlar 15.717 Okunma
lstbozum
tr.link

Nesim Nesim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Sıradan biri
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 9 / 20
  • Ticaret 1, (%100)
Benim anlamadığım bişey var? Buradaki temalar olsun, gerek WMtema.com daki temalar olsun veya weblebi , bidüşün, binot gibi temalarda şifreleme yok ta seohocasi temasına mecburi şifre koymuş?

Bu şifreleri çözdüm aslında kolay bir şifreleme mantığıyla şifrelemişler ama bence çok yanlış!
wordpress.org niye mecburi linkimi kaldırmayın demiyor?

valla bu konuda belki hem fikir olmayabiliriz ama bencilliğe tahammülüm yok?

O zaman wmtema.com veya diğer ücretsiz tema coderleri sırf backlink için tema yapsınlar :D

wmaraci
reklam

Gitbasimdan Gitbasimdan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 5, (%100)
Nesim seohocasi temalarını ücretli yaptırıp ücretsiz yayıyor o linklerin kaldırmamanız için şifreliyorlar nedeni ise ismi üzerinde Seo için böyle birşey yapıyorlar 50 siteden link almaya kalksanız ömürlük 1.000 tl yi bulur mantık olarak ama bu şekilde kullananlardan ücretsiz link satın almış oluyor hemde kullandığınız sürece :) Ayrıca Reklam'ını Yapmış oluyor.

EnesKaya EnesKaya Programlama/Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Programlama/Yazılım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 34 / 75
  • Ticaret 0, (%0)
Style.css den basitçe footer linkini kaldırabilirsiniz şifreleme yapılmıştır tabiki linki kaldırınca ya site açılmaz ya tema bozulur herhangi bişey olur ama emeğe saygı açısından kaldırmamak gerekli diye düşünüyorum ayrıca temanın demo 2 deki üst sayfa butonları iletişim reklam devam eden seo çalışmamız vb butonlarının kenarlarında hata var tema kurulduktan sonra sayfa açılımlarındada bu tür küçük ama görüntüyü bozacak sorunlar çıkabilir.

Skype ; eneskaya07

seckinn seckinn baktım+gördüm Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek afilliate
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
ben seo hocası temasını kullanmayı çok istedim ama olmadı nedense.bloğumu ilk açtığımda seo ayarları full bir tema olduğundan tercih etmiştim,mavi temalarıda seviyorum.Halihazırda aceminin acemisi bir wordpressçiyim.başlıktaki seohocası yazısını kaldırıp kendi site adımı yazamadım,reklam bölümüne reklam ekledim fakat ordaki temayla gelen reklamdan başka bişey çıkmadı.sitesine gidip yorumda bıraktım ama yüzlerce yorum var var sanırım cevaplamaya vakitleri de yok.Bende üzülerek başka tema yükledim.bunlara birçözüm bulabilsem hala kullanmak istiyorum bu temayı.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al