bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam wordpress sitemi taşıdım bir sorun yok site açılıyor ancak wp-admin yazdığım zaman eski sitenin admin paneline gidiyor bu nasıl düzeltirim acaba? .htacces demi sorun ayrıca file manager ile .htacces doyasını göremiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Aynı sorunun daha beteri bende var. Dün sitemi taşıttırdım. Sitenin 2 ay önceki yedeklerinden itibaren taşınmış, eski sunucuya yeniden yönlendirdim NS leri ama düzelecek mi düzelmeyecek mi bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam benim bildiğim kadarıyla phpmyadmin deki tablolardaki adresleri değiştirmeniz lazım yani mesela bir metin editörü ile açın
www.eskisitem.com u bulun
www.yenisitem.com ile değiştirin düzelcektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eski sunucuya yönlendirdiyseniz düzelecektir elbette ama 2 ay önceki yedek derken son hali taşınmamışsa muhtemelen aldığını yedek eski bi tarihe aittir
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Son halini almamışlar. En son panelden bakıyorum geçen ayın 9'undaki konulardan sonrası yok. Her güne 10 güncelleme düşünürseniz yani epeyce bir konum gitmiş. Nasıl olacak ne olacak, bir de bu işin googlenin farketmesi durumu da eklenirse, herhalde site çöp oldu gitti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kalemsur adlı üyeden alıntı
Son halini almamışlar. En son panelden bakıyorum geçen ayın 9'undaki konulardan sonrası yok. Her güne 10 güncelleme düşünürseniz yani epeyce bir konum gitmiş. Nasıl olacak ne olacak, bir de bu işin googlenin farketmesi durumu da eklenirse, herhalde site çöp oldu gitti.
google ip değişikliğinden dolayı sitenize tolerans gösterir merak etmeyin linkleriniz hemen silinmez eski firmanıza yönlendirin sağlam bir cpanel yedeği alıp kendiniz yeni hostunuza yükleyin