lostyazilim
tr.link

sizce Sms ile tanıtım yapmam doğru olur Mu?

14 Mesajlar 2.161 Okunma
acebozum
tr.link

kalbimiver kalbimiver kalbimiver.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Kumrat adlı üyeden alıntı

smsm ile tanıtımın siteye bir etkisi olmaz iş için kullanıcaksan sms ile tanıtım yap ama siteyi tanıtmak için bence sms kullanımı gereksiz yapılan bir masraftır bana göre bence forumlardan bloglardan tanıtım veya reklam almak daha mantıklıdır siteyi tanıtmak için

teşekkürler

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

E-posta daha mantıklı geliyor.

Tel Numaralarını bulmam daha kolay olduğu için sms e başvurmuştum mail ile reklam da aklımda ama e postaları bulmak zor

Ek Olarak:

Jevel adlı üyeden alıntı

Onu yapacağına 2013 ücretsiz sms gönder de bayağı bir hit gelir. Ayrıca bu tür programlara inanmayın. Dediğin program http://www.afreesms.com/intl/turkey üzerinden atmakta.

2013 ücretsiz sms gönder nerde acaba adresi vs var mı birde onu incelesem sakıncası yoksa.

Criweb adlı üyeden alıntı

zaten çalışmıyor şuanda o uygulama kaldı ki gereksiz yani bi yararı olmayacak

direkt site üzerinden gönderiyorum

Ek Olarak:

webprof adlı üyeden alıntı

sms ile tanıtım yapman için resmi bir belgen olması gerekiyor eğer yok ise yasal işlem uygulanır.

işte bende bundan korkuyorum

Ek Olarak:

gokenim adlı üyeden alıntı

Adam doğru diyor. Sen bana sms attın belki ben 3310 kullanıyorum telefonun interneti yok? :D Ayrıca reklam PC ile alakalı şeylerle yapman lazım sms saçma geldi şimdiye kadar sms'le gelen hiç bir siteye girmişliğim yok

güldürdün beni hocam Allah da sizi güldürsün

https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
wmaraci
webimgo

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)

Arkadaşın dediği çok doğru bu şekilde yaparsan olur. Bir nevi toplu sms olur illegal program ile yapıcam diyor isen bilişim hukuku ile uğraşırsın

Bildiğim kadarı ile o kişiye sms almak istiyorum diye bir form doldurtman gerekiyor ve istediğinde listeden çıkabilmesine de imkan sağlamalısın. O programı da ben yazmıştım ve afreesms üzerinden gönderdiğini de zaten saklamadım hatta programda resmi de vardı. Ben ilave olarak bir rehber eklemiştim. Ayrıca kaynak kodları da sitede mevcut isterseniz siz de paketleyebilirsiniz.

Ek Olarak:

Arkadaşın dediği çok doğru bu şekilde yaparsan olur. Bir nevi toplu sms olur illegal program ile yapıcam diyor isen bilişim hukuku ile uğraşırsın

Bildiğim kadarı ile o kişiye sms almak istiyorum diye bir form doldurtman gerekiyor ve istediğinde listeden çıkabilmesine de imkan sağlamalısın. O programı da ben yazmıştım ve afreesms üzerinden gönderdiğini de zaten saklamadım hatta programda resmi de vardı. Ben ilave olarak bir rehber eklemiştim. Ayrıca kaynak kodları da sitede mevcut isterseniz siz de paketleyebilirsiniz.

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
bence bloglara reklam vermek daha mantikli.

kalbimiver kalbimiver kalbimiver.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Ghost adlı üyeden alıntı

bence bloglara reklam vermek daha mantikli.

anlaşılan sms den cvb doğru düzgün dönüş alamam
bence bloglar da saçmalık binde bir tıklar hiç bir blogda reklama yada sponsora tıkladığımı hatırlamıyorum bende

https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al