Dreamcool adlı üyeden alıntı
Hocam sikilmam yazarim dersen film scripti yap koseyi don. Kb cepten bazi.harfler yazilmiyor yanlis anlasilmasin sonra :D
Wordpress film temaları, film scriptlerinden daha fazla satılıyor.
Criweb adlı üyeden alıntı
hocam yanlış anlamadıysam film izleme scripti diyorsunuz da bu yeni yasalarla falan bu işler iyice riske girmedi mi ? tutar mı ne dersiniz ?
Hayır, bu gibi durumlarda script yapımcısı için herhangi bir risk yok. Sonuçta siz sadece script yapıyorsunuz. Nasıl kullanacağı insanımıza kalmış.
Şu an tutabilecek fazla script yok. Üst düzey bir programcıysanız gelişmiş bir e-ticaret scrpti yazmanız daha iyi olacaktır.
Film, Haber, Dizi, Spor vb. şeylerde senin yapacağın scriptten daha kaliteli bir WP teması yapmak, senin scriptini inanılmaz düzeyde baltalar. Şöyle düşün;
Kalitesi bilinen, SEO gücü bilinen, eklenti desteği bilinen bir wordpress varken kim neden biraz daha para verip normal bir script alsın ?
Benim aklımda da bir çok script projesi var. Uzun uzadıya liste yaptım, daha sonra biraz araştırınca hepsinin WP ile rahatça önüne geçileceğini düşündüm ve bütün fikirleri birleştirip farklı bir şey ortaya çıkarmaya başladım. Siz de böyle bir şey yapabilirsiniz. Diğerlerinden farklı bir e-ticaret scripti çok iyi gider.
Ya da Dizi-Mag kadar kaliteli bir dizi-film scripti... Yani farklı olsun. :rolleyes: