-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Azercell kullanıyorum, Bakcell ve Nar Mobile (Azerbeycan operatörü)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vodafone kullanıyorum. Ama taahhüt bitince avea geçicem.
www.mesutaktun.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 yıldır Avea Kullanıyorum, Paket Fiyatları + Kampanyaları Çok Çok İyi Durumda Bugüne Kadar Herhangibir Problem Yaşamadım, Ne fatura konusunda nede çekim konusunda, ayrıca özellikle belirtiyorum şuan için AVEA internet hem çok ucuz hemde çok hızlı, 100 Dk Heryöne 50 Sms + 50 mb hediye İnternet + 4 Gb İnternet paketi aylık 38 lira ve interneti bilgisayara bağlayıp kullanıyorum rüzgar gibi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
3 'ündende faturalı kullandım en iyisi Turkcell faturalı kullanıyorum memnunum. Arada tarife şişiyo ama diğerlerindede mevcut şeyler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yurtdışına çıkacağım için fatura sabit ve az gelsin diye turkcell'den avea'nın sabit 4 tl 100 dakikası 5 Tl gibi bir kampanyasına geçmiştim ama döndükten sonra internet kullanımı nedeniyle iki faturada büyük soygun yapmaya kalktılar. 49 MB internet için önce 99 TL, 24 MB internet için 49 TL fatura gönderdiler paketsiz kullanım diye.
kendilerini arayarak uyguladıkları fiyatın fahiş olduğunu belirttim ama bana KİLOBAYT ÜCRETLENDİRİLMESİ ile ilgili bilgi verdiler. KİLOBAYT DİYE BİR KAVRAMIN ARTIK KALMADIĞINI bundan daha fazla interneti herhangi bir simitçide tek bir simit yiyerek kullanabileceğimi belirttim ama nafile... Klasik müşteri hizmetleri taktikleriyle geçitirdiler meseleyi. şikayetvar'a konu açtık yine değişen bir şey olmadı. o faturaları ödedim ama bugünden sonra bana bedava hat verseler avea kullanmam.
tabii ki tekrar turkcell'e döndüm civarımda gücüm yeten herkese de avea'dan çıkın nereye giderseniz gidin diyorum.
www.domainajansi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işletmeci- web sitesi tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turkcell blackberry hediyeli kampanyasına dahil etmişti ama vermediler telefonu bende onları bırakıp vodafone'a geçtim. numaralarımızı taşıdığımız için vodafone Galaxy S 3 verdi.
Adam akılı da memnun kaldım. Allah kimseyi Turkcellli etmesin.
www.amasya.org
www.ceyizgah.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
tasarımcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turkcellden şaşmam sanki ben ama o da sonu nokia gibi olmasın :)