lostyazilim

Backlink hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorum.

7 Mesajlar 1.310 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mecid mecid WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)
Backlink nedir diye sormayım, biliyorum :).

Ama bu beklinkin diğer linkten farkı ne? mesela blogumda bir çok linkler var. bunlardan yazılarım olan diğer siteler var, beğendiğim gazeteler de. ben onlara backlink vermiş sayılıyorum mu?

Arkadaşlar izahınızı bekliyorum. önceden teşekkürler...

wmaraci
reklam

Graph Graph Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 7, (%86)
evet backlink vermiş oluyorsunuz.

backlinkin çok farklı şekilleri var video backlink, blog backlink , imleme, forum tanıtım, makale gibi backlink çeşitleri var tabi en iyi backlink doğal backlinktir seo konusunda uzman arkadaşlar sitenizin durumuna göre size özel backlink hizmetleri sağlıyorlar tabi burda dikkat etmeniz gereken yer bu işi bilen işinde iyi kişilerle çalışmak günümüzde seo'cu sayısı çok ama çok arttı haliyle işini iyi yapan kişiler 2. planda kaldı şuan en populer yöntem blackhatseo dur ve çoğu kişi bu yöntemi kullanmaktadır tabi abartmamak gerek yoksa sandbox kaçınılmaz.

• Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)

Graph adlı üyeden alıntı

backlinkin çok farklı şekilleri var video backlink, blog backlink , imleme, forum tanıtım, makale gibi backlink çeşitleri var tabi en iyi backlink doğal backlinktir seo konusunda uzman arkadaşlar sitenizin durumuna göre size özel backlink hizmetleri sağlıyorlar tabi burda dikkat etmeniz gereken yer bu işi bilen işinde iyi kişilerle çalışmak günümüzde seo'cu sayısı çok ama çok arttı haliyle işini iyi yapan kişiler 2. planda kaldı şuan en populer yöntem blackhatseo dur ve çoğu kişi bu yöntemi kullanmaktadır tabi abartmamak gerek yoksa sandbox kaçınılmaz.

kardeş, blackhatseo do follow no follow dedikleri şey mi? ve bir soru daha: benim verdiğim sıradan linkler backlinkse, youtube'da video açıklama yerine yazılan link niye backlink sayılmıyor?

Graph Graph Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 7, (%86)

mecid adlı üyeden alıntı

kardeş, blackhatseo do follow no follow dedikleri şey mi? ve bir soru daha: benim verdiğim sıradan linkler backlinkse, youtube'da video açıklama yerine yazılan link niye backlink sayılmıyor?

video backlinkten kastım video altına yazılan linkti yani video altına koyduğun backlinktir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)

Graph adlı üyeden alıntı

video backlinkten kastım video altına yazılan linkti yani video altına koyduğun backlinktir.

teşekkür ederim

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
Back-Link: Geri Link

Sitene siteler üzerinden gelen her linke/bağlantıya verilen isimdir.
mecid

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

sercan1097 sercan1097 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

Graph adlı üyeden alıntı

sn şuna kısaca hacklink desene :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al