-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Elimde eskiden kullandığım metin2turkey.net alan adım var bayağı eski bir alan adı(bana göre).
Bunu bir oyunun PVP serverında kullanacağım ve mevcut forumumla birbirine bağlayacağım ama aklımda birkaç soru işareti var.
1)Şu anda mmobiti.com adresinde olan forumumu önceden metin2turkey.net adresinde kullanıyordum daha sonra link değiştirdim bunu Google'a bildirdim ve indexler tamamen değişti(8,5 ay önce) şimdi metin2turkey.net i başka bir iş için kullansam mmobiti.com zarar görür mü?
2)metin2turkey.net'in PR değeri 3 görünüyor mmobiti.com'un da 3 görünüyor ikisi ayrı ayrı PR3 mü yoksa sonradan adres değiştirdiğim için birinin PR değeri diğerine mi geçmiş?
3)En kritik nokta; bu alan adıyla bir PVP server iş yapar mı? :D
hojja
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3) Bu alan adı ile Türkiye'nin en büyük pvp serverlarından birini kurabilirsiniz. Bu konuda yardım isterseniz pm yolu ile ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
metin2 tükendi eskidi pvp server kurucuları pes etmedi :) bu domainde server vardı sanki eskiden metin2turkey.org da olabilir karıştırmıyorsam bu işlerde reklam önemlidir zaten metin2'nin oynanabilir bir yanı yok bana göre başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence olmaz reklam olmadan isterseniz metin2.org u alın yinede bi yerlere gelebilmeniz çok zor domainin bi önemi yok metin2 oyuncuları azalmışken çok sağlam reklama ihtiyacınız var