ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar, acer bir laptop almayı düşünüyorum ama servisi hakkında çok değişik yorumlar var bir de sizin düşüncenizi almak istedim kullanan deneyimi olan arkadaşlar var ise yazabilirler ise memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Personeli
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam teknik serviste çalıştığım zamanlarda -yaklaşık 4 yıl önce- aramız hiç iyi değildi Acer servisiyle. Örneğin HP'de ürün arızalı olduğunda önce ürünün size ait olduğunu ve garanti süresinin devam edip etmediğini sorgulatıyordu. Sonrasında kargoyla boş kutuyu yolluyor. Paketliyorsunuz, gönderiyorsunuz, tamir edip ayağınıza kadar yolluyorlar.
Ama Acer servisi öyle değil. Size yeni kutu göndermiyor. Kargoyu siz yolluyorsunuz paranızla. Karşıda muhattap alınacak kişi olmuyor. Derdinizi anlatamıyorsunuz. Ayrıca ürünü çok geç yapıyorlar ve pek sağlıklı sonuç alamıyorsunuz. Tekrar bozuluyor. 3-4 sene önce durum böyleydi. Şimdi de pek değiştini sanmıyorum. Şu ana kadar rastladığım en iyi servis HP'idi. Tavsiye ederim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Dell'i çok övdüler ama acer dediğiniz gibiymiş galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hp teknik servisi üstüne hiçbir teknik servis yok şuan Türkiye piyasasında.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri