-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Blogger - Hakkımızda kısmını okumuştum. İlginç ve güzel bir yazı olmuş :) Anlatımları çok güzel.
Bir kesit:
2002'de işler tekrar yoluna girmişti. Yüz binlerce kullanıcımız vardı ancak bu sayı bizim için hala azdı. Derken kimsenin beklemediği bir şey oldu: Google bizi satın almak istedi. Evet, bildiğiniz Google.
Evet, bildiğiniz Google falan burası güzel :D :D
Kenar
Web & Mobil Arayüz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Şurası da güzel ;
sürekli bira içen bir yapıda değildik. (Birayı başkaları ısmarlıyorsa durum değişiyordu tabi.)
:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satan her zaman kaybeder.Şuan da Pyra Labs ın elinde ne var ? Hiç birşey.Kazandıkları paraları bölüşüp ayrılmışlardır.O paradan da eser kalmamıştır.Peki alan Google ın elinde ne var ? Milyonlar ! Hem de büyük bir bölümü Blogger sayesinde kazanılmış.Aynı şekilde şuan batacak bir şirkette Yahoo o da herşeyini ya satıyor ya da kapatıyor.Yahoo eskiden Google ı satın almak istemiş Google buna hiç sıcak bakmamış peki satsaydı ne olurdu ?
Ulker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google hakkında daha fazlası için, google.com adresine göz atın. (Aramada da işe yarar.)
:) Googleyi güzel tanıtıyor adamlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'da hala çalışıyorlar, hakkında sayfasından bunu çıkardım ben. Pyra Labs olarak belki de hiç tarihe geçemeyeceklerdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ben çok önceden görmüştüm bunu. hani sitelerin eski hallerini gösteren site varya, onun sayesinde görmüştüm.