-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Web sitemde daha önce internette kimsenin yayınlamadığı ( benim yazdığım ) ama milletin fellik fellik aradığı bir dosya paylaşacağım. Ancak hemen kopyalanıp rakip sitelere konulmasını istemiyorum. Bunun için ne yapabilirim ?
Ayrıca bu dosyaya erişimi üyelik ile birlikte bir sözleşme ( internette paylaşılmasını engellemek için ) onayı alınması şeklinde yapmak istiyorum. Bu mümkün olabilir mi? Yada sizlerin bu konuda bana önereceği başka ne olabilir ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Not. Sitem imzamda ki sitedir. Weblebi temasıyla wordpress alt yapısıyla kurulmuştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İnternete düştüğü taktirde mutlaka kopyalanır. Bunu engellemenin yolu var da hepsi fasa fiso bir şekilde alınır...
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Evet herhangi bir şekilde almanın birçok yolu var. Ben konuya ilaveten bir örnek üzerinden fikir almak istiyorum, lütfen bilen arkadaşlar yorum yapsınlar.
Mesela
bu sitede örnek olarak seçtiğim linkteki görsellerden birini sitenize kopyaladığınızda sorun yok, ancak yayınladığınızda kendisini otomatik başka bir görsel ile değiştiriyor, ilk kez bu site üzerinde rastladım ve çok güzel bir çözüm.
Almak isteyen yine alır evet ama bu nasıl yapılıyor wordpress üzerinden var mı nasıl yapıldığını bilen?
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
TechnicaL adlı üyeden alıntı
Dosyanızın formatını bilmiyorum ama PDF baz alarak dosyayı şifrelemenizi tavsiye ediyorum. Şifrelenen PDF dosyası kopyalanamaz ve değiştirilemez, en azından ben yapamadım :)
Kopyalamak istedinmi pdf şifreside yaramıyor. ABBYY Fine Reader la yine kopyalaya bilirsin.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Programı siz yazdıysanız programa sizin sitenize bağlanıp özel lisans kontrolü yaptıran bir kaç şey ekleyebilirsiniz. Programı başka siteler paylaşsa da siz lisans anahtarını vermediğiniz sürece çalışmaz. Tabi her lisans anahtarını da tek bilgisayarda çalışmasını sağlarsınız olur biter. Sitenizde de bütün lisansların kaydedildiği bir dosya yaparsınız.
( Umarım yanlış anlamamışımdır, yazdığınız şey normal programdır. Yoksa word-office vb. ise işiniz yaş. :) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
TechnicaL adlı üyeden alıntı
bunun için ''htaccess ile resimleri koruma'' şeklinde google'da arama yaparsanız cevap bulacaksınız. reklam olmasın diye link koymadım :)
Peki bu uygulamanın Google Images üzerinde bir etkisi var mı sonuçta orası da bir nevi index alarak çıktı olarak thumb'ları gösteriyor? Geri dönüşü olmayan bir duplikasyona girmiş olmak istemem, emin olmak istiyorum, ilginiz için teşekkür ederim :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elinizdeki dosyaları ebook siteleri var onlara yükleyin. İnsanlar o sitelerde sadece okuyabiliyor. İndirmesi söz konusu değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bu arada .htaccess içerisindeki verilere ek olarak bahsedilen kodlamaları eklediğimde sürekli olarak 500 Internal Server hatası alıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek var ise sevinirim.