-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar hepimiz sitelerimizde yayınlar yapıyoruz, bunun karşılığında da Google Adsense üzerinden gelir sağlamaya çalışıyoruz.
Şimdi diyelim ki google Adsense Hesabımızı herhangi bir nedenden ötürü banladı biz böyle bir durumda tüm gelir imkanımızdan mahrum kalacağız.
Sizce böylesi bir durum yaşamamak için Google Adsenseden ikinci bir hesap sahibi olmalımıyız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendim böyle düşünüyorum diğer arkadaşlarında görüşünü merak ettim bunda garipsenecek ne var onu anlayamadım açıkcası?
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Hesabın banlandığında site üzerinde başka bir hesapla reklam ekleseniz onu da banlarlar. Çünkü hesabı değil siteyi göz önünde tutarak hesabını banlıyor. Ek bir hesap almak mantıksız geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
her zaman yedek bir hesap almak iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bildiğim kadarıyla iki türlü ban var. Biri hesabı kapatıyor, diğeri domaini banlıyor. İlk seçenek söz konusuysa yani hesap kapatıldıysa farklı bir hesapla aynı siteye adsense reklamı ekleyebilirsiniz. Bunun mümkün olduğunu bizzat arkadaşımın vasıtasıyla gördüm. Adam ikinci hesabı koyduktan sonra ödeme aldı ve almaya devam ediyor. Buna rağmen kendi adıma ikinci bir hesap açmayı düşünmüyorum. Nitekim politikaları hassasiyetle yerine getiriyorum ve yıllardır aynı hesabı kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşi sahtecilik katagülle olanlar ikinci üçüncü üyelikleri alsınlar. Yoksa çoğul üyeliklere gerek yok zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allaha şükür öyle işlerle işimiz yokta benim kisi tedbir amaçlı, 2007'den beri aynı hesabı kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.