bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bir yardım edin ya adam hep sorun buluyo davetiyelerin yarına basılması gerek.
Elimde 2 Adet Tasarım var arkalı önlü şuanda boyutları.
Tasarım Boyutu -Arka ve Öb
Width: 1323px
Height: 2313px
DPI
Ön Taraf : 1524dPI
Arka Taraf : 600dPI
Allaha şükür dpılarda sorun yok onlara birşey demedi.
Benim basıtmak istediğim ise adamların kendi fiyat listelerinde bir adet davetiye var. Davetiyenin boyutları yani ebatları 16,2cm "e" 10,6cm adam diyorki buna göre ayarlayın gönderin bana dedi ben saten normal şartlarda yüksek çözünürlüklü olması için. 35cm "e" 61cm gönderdim kendisi küçültür diye düşündüm adam dediki ben istediğim evat 16.2 cm e 10,6 cm adam dediği senin istediğin ebatlara olmaz bu o ebata göre çalış dedi şimdi bu isteidğim ebata göre çalışsam çözünürlük düşmezmi bu seferde çözünürlük düşük demezmi ? bir yardım etseniz ne yapsam ?
interplus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla dpi yuksek tuttuğunda problem yaşamazsın adamların dediği boyutta yapıp dpi aynı tutarsan sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.
snakebad
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni çalışma aç cm cinsinden boyut ver. Adamın istediği boyutları yaz. DPi olarak 300 kullan genelde baskı işleri 300 DPi kullanır. Bu şekilde sıkıntı yaşamazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sinova, matbaaya gönderdiğiniz çalışmalarda 300 Dpi olarak net ölçü+taşırma payı ile çalışmanız gerekiyor ve px olarak değil mm veya cm olarak çalışmanız gerekmektedir.
Düğün ve Sünnet Davetiyeleri, Nikah Şekeri ve Matbaa işleri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam biz daveticeyiz sana yardım etmeden önce şunu demek isterim bence bu işi sen değil grafiker arakadaşın yapması lazım senin yapcağın iş düzgün çıkmaz