Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitendeki bazı yerlerde (konu içi paylaş yazısı vs.) karakter hatası var, aklında olsun. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sevgili Emir;
Paylaşmış olduğun Cüneyt Arkın swfsini bariz olarak blogumdan aldığın belli. Sana neden paylaştın niye paylaştın gibi basit sorular sormayacağım. Fakat şunu söylemek istiyorum. Yaşın henüz 16. Sana tavsiyem özgün fikirler üretmendir. Başkasının yaptıklarını alıp kullanman seni hiçbir şekilde geliştirmeyecektir. Senin bu swfyi burada paylaşman aksine beni mutlu etti. Şu sözü hatırlatmamda fayda var sanırım. "Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir."
Sağlıcakla kal. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Keşke Emir'e kalmadan siz paylaşsaymışsınız. Zira almak isteyen kaynak kodlarında ctrl+c yaparak zaten alıyor. Bu durumda durun, almayın, özgün o demeye kalkışmak tamamen boş. Sizin de durumun farkında olduğunuzu sanıyorum.
EmirKoc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ismail abi ozur dileyerek basliyorum ama bu ucretli degil.Bir de swf yapmasi kplay.Resmin uzerine sesi ekleyerek yapabiliriz fakat ben bulamadigim icin yapamadim.Eger kimseninde almasini istemiyorsaniz kodu sifreleyerek ekleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Ben neden aldın niye aldın demiyorum ki ben de biliyorum isteyen herkesin alabileceğini. Demek istediğimorjinal fikirler üretebilmek.