netbozum
tr.link
acebozum
tr.link

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 12.01.2013
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek Bursa
    • Konum Bursa
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 608
    • Beğeniler 85 / 113
    • Ticaret 5, (%100)
    Merhaba Arkadaşlar elimde bir script var. Bu script değerlendirmek amaçlı bir site açmak istiyorum fakat sizin de fikrinizi almak istedim.

Script ile Youtube üzerine video yüklemeler daha hızlı oluyor. Son zamanlarda botlar türedi ama benim dediğim sistem daha çok Video çekip blogunda yayınlayan arkadaşlar için bir çoğu bloga uzun videolar çekiyor ve yüklemek fazlasıyla zaman alıyor. Bu script ile yüklemeler %60 daha hızlı oluyor.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir sizce böyle bir site açmalı mıyım ?

Her hangi bir üyelik sistemi olmayacak isteyen hemen video yükleye bilecek Youtube hesabına giriş yapacaksınız videoyu Pcden seçtikten sonra kısa bir sürede videonuz yüklenecek. Ben test ettim 20-25 dakikada yüklenen bir videoyu 1 dakika içerisinde yükledi.

Olumlu olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Anketede oy atarsanız iyi olur :)

googleasistan
    reklam

calimerra calimerra Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 18.12.2011
    • Yaş/Cinsiyet - / E
    • Meslek programlama
    • Mesajlar 63
    • Beğeniler 11 / 5
    • Ticaret 0, (%0)
    çok değerli arkaaşım güzel bir video site ismiyle birşeyler yapabilirsin ama şu gerçkki insanlar video izlediğinde parmakları youtube yazmaya alışmış sende eminim öylesin güzel bir video sitesi adı www.videoyeri.com güzel bence bak şu scriptlere bir göz at elinde var scrip ama bunlar çok güzel http://www.clip-share.com/product/demo/ burdanda demoya bakabilirsin admin panellerini incele çok kaliteli bir script bunlarla iş yapılır ben bile bazen düşünüyorum

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 12.01.2013
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek Bursa
    • Konum Bursa
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 608
    • Beğeniler 85 / 113
    • Ticaret 5, (%100)

calimerra adlı üyeden alıntı

çok değerli arkaaşım güzel bir video site ismiyle birşeyler yapabilirsin ama şu gerçkki insanlar video izlediğinde parmakları youtube yazmaya alışmış sende eminim öylesin güzel bir video sitesi adı www.videoyeri.com güzel bence bak şu scriptlere bir göz at elinde var scrip ama bunlar çok güzel http://www.clip-share.com/product/demo/ burdanda demoya bakabilirsin admin panellerini incele çok kaliteli bir script bunlarla iş yapılır ben bile bazen düşünüyorum

Hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben Youtube gibi bir video sitesi açmak istemiyorum. Sadece insnalar Youtube üzerine video yüklerken daha hızlı yüklemesi için bir site açacağım ve benim sitem üzerinden Youtubeye hızlıca video yükleye bilecekler.

calimerra calimerra Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 18.12.2011
    • Yaş/Cinsiyet - / E
    • Meslek programlama
    • Mesajlar 63
    • Beğeniler 11 / 5
    • Ticaret 0, (%0)
    ben HD videolarımın uzantılarını MP1 ediyorum 1.5 saatlik videoları 30 dk kadar bir zamanla yüklüyorum walal bu konuda bilgim yok kardeş

wmaraci
    wmaraci
    wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al