lostyazilim
tr.link

Yazarlar Listesi

7 Mesajlar 4.203 Okunma
lstbozum
tr.link

KitapLive KitapLive Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

WordPress'de yazarları listelemek istiyorum. Böyle bir eklenti, şablon vb. ihtiyacım bulunmakta. Ücretli veya ücretsiz fark etmez.

İstediğim şey şu şekil; http://www.webrazzi.com/hakkimizda/

Buradaki gibi; Hakkımızda linki oluşturup, link içeriğinde biraz bilgi ve site çalışanlarını bu şekilde veya daha profosyonel görünümde göstermek istiyorum.

Teşekkürler.

wmaraci
reklam

ONEAL ONEAL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 11 / 43
  • Ticaret 2, (%100)
bunu yapmak çokda zor olmaması gerekir. ücretle de yapılası gereken bir durum değil.
Vaktim yok şuan iş yerindeyim yoksa Ben yapardım, ama size nasıl yapılacağı hakkında küçük bir bilgi verebilirim.

verdiğiniz kaynağa baktığımda kendilerine bir sayfa oluşturmuşlar, bu yüzden bu görsel size yeteceğini düşünüyorsanız şablon oluşturmanıza gerek kalmaz, Wordpress'de yeni sayfa açarak kendinize yazar sayfası açabilir, ve sayfanın linkini anasayfanıza ekleyip Yazarlar linkini verebilirsiniz. bu işlem biraz basit olanıdır. siz daha iyi birşey istiyor iseniz yapılması cok cok mümkün.. kolay gelsin..

hojja hojja Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

açıklamaYAZAR ISMI twitterlinkedin

BİLGİLER.

şeklinde olabilir hocam

aslanates aslanates deli olmak varmış.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad T** F**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 16 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
wp admin panel > eklentiler > wordpress.org dizininden > author şeklinde arama yaparsanız çıkan sonuçların ayrıntılarını yeni sekmelerde açabilir ve ekran görüntülerine hızlıca bakıp beğendiğinizi kurabilirsiniz.

ben "Authors Widget" ı kurdum. beğenmezseniz dediğim yolla bir çok eklenti çıkacaktır.

Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
wmaraci
wmaraci

KitapLive KitapLive Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Author yazınca; genelde post içerisinde yazar bilgisi çıkıyor. Yazar sayfası örneği 2-3 tane var onları da kullanmama sebebim şu: sitede içerik girmeyenleri de yazarlar listesine göstermem gerekiyor.

Arayışım devam ediyor.

Ek Olarak: Bu konuda hala arayışım devam ediyor. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

ercell ercell Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 10 / 27
  • Ticaret 5, (%100)
konuyu hortlatmak zorundayım. Aynı şey bana da lazım şuan

SABQCES SABQCES WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** C**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 10 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Valla hocam ağzına sağlık işimi gördü şu dediğini yapacaktım ama olmaz uğraşırım diye düşündğm bi gazla yaptım çok tatlı oldu copy paste sağolsun :D eyvallah

ONEAL adlı üyeden alıntı

verdiğiniz kaynağa baktığımda kendilerine bir sayfa oluşturmuşlar, bu yüzden bu görsel size yeteceğini düşünüyorsanız şablon oluşturmanıza gerek kalmaz, Wordpress'de yeni sayfa açarak kendinize yazar sayfası açabilir, ve sayfanın linkini anasayfanıza ekleyip Yazarlar linkini verebilirsiniz. bu işlem biraz basit olanıdır. siz daha iyi birşey istiyor iseniz yapılması cok cok mümkün.. kolay gelsin..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al