-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bunu yapmak çokda zor olmaması gerekir. ücretle de yapılası gereken bir durum değil.
Vaktim yok şuan iş yerindeyim yoksa Ben yapardım, ama size nasıl yapılacağı hakkında küçük bir bilgi verebilirim.
verdiğiniz kaynağa baktığımda kendilerine bir sayfa oluşturmuşlar, bu yüzden bu görsel size yeteceğini düşünüyorsanız şablon oluşturmanıza gerek kalmaz, Wordpress'de yeni sayfa açarak kendinize yazar sayfası açabilir, ve sayfanın linkini anasayfanıza ekleyip Yazarlar linkini verebilirsiniz. bu işlem biraz basit olanıdır. siz daha iyi birşey istiyor iseniz yapılması cok cok mümkün.. kolay gelsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wp admin panel > eklentiler > wordpress.org dizininden > author şeklinde arama yaparsanız çıkan sonuçların ayrıntılarını yeni sekmelerde açabilir ve ekran görüntülerine hızlıca bakıp beğendiğinizi kurabilirsiniz.
ben "
Authors Widget" ı kurdum. beğenmezseniz dediğim yolla bir çok eklenti çıkacaktır.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Author yazınca; genelde post içerisinde yazar bilgisi çıkıyor. Yazar sayfası örneği 2-3 tane var onları da kullanmama sebebim şu: sitede içerik girmeyenleri de yazarlar listesine göstermem gerekiyor.
Arayışım devam ediyor.
Ek Olarak: Bu konuda hala arayışım devam ediyor. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
ercell
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress Uzmanı
-
-