-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Başımda RSS'den veri çeken bir wordpress blog sorunu var. Bildiğiniz ücretsiz wordpress domainlerden. Bu aralar indeks hızım olağanüstü düştüğü için bu durum sorun yaratıyor. Bildiğim kadarıyla yazı içinde geçen 1-2 cümleyi google arama motorunda arattığımızda ilk önce hangi sayfa görünüyorsa google önce onu indekslemiş demektir. Bu doğru mu?
Çünkü diğer site 10 dakika içinde indeks alıyor. Dört saat sonra yazım indekslenmiş göründüğünde cümleyi anonim bir kullanıcı gibi geçmişi temizleyip arattığımda ilk sırada benim site görünüyor. Hemen ardından da RSS ile veri çekenler. Bir de sonucun yanında benim tarih daha önce görünüyor
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi indexleri karşılayacaksınız o konuya ait linki alıp olduğu gibi google a kopyalayın "arama araçları" bölümünden "Herhangi bir zaman" kısmını 24 saat olarak ayarlayın bu şekilde google orada saat olarak o linkin index zamanını gösterecektir oradan muhtemelen öğrenebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yazıların üzerinden 24 saaten fazla zaman geçtiği için bulunmuyor ama son 1 ayı seçtiğimde benim site çıkıyor
Ne ekersen onu biçersin