blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba
Sayfamda GD Star Rating eklentisi kurulu, yazıların altında oy vermek için yıldızlar çıkıyor ancak buradan sadece bir kez oy verilebiliyor, farklı ip farklı tarayıcı farklı bilgisayardan dahi girseniz bir kez bir yazıya oy verilmişse bir daha oylanamıyor sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürer.
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba. Kendi üyeliğinle birden fazla oy vermeye çalışıyor olabilir misin? Siteni başka tarayıcıda açıp üyeliğini girmeden oy kullanmayı dene, sonuç için buradayım.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O sorunu çözdüm Enes sorun Oylama yetkisine Only Users dememmiş, Şimdiki sorunum daha ciddi GD Star Ratings doğru şekilde çalıştığı ve Google arama sonuçlarında Rich Snippets olarak çalış dediğim halde arama sonuçlarında yıldızlar görünmüyor bu neden olabilir ?
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
:) sabah bir baktım görünüyor teşekkürler bu arada bir şey daha sorayım yıldızların haricinde başka Metriklerin de görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim Wordpress üzerinde, pHP kodlaması yapmadan ?
Örneğin Bazı sitelerde Kategorisi ve Ücretli Ücretsiz gibi değerler de çıkıyor çok şık görünüyor