Ev kadınları evlerindeki eşyaların yeni olmasına oldukça fazla dikkat etmektedirler. Ancak özenle hazırladıkları ve yerleştirdikleri ev eşyaları da aldıkları zamanlar bir zamanlarda yeni modeldi. Yüksek ücretler ile aldıkları ürünlerini direk olarak çöpe atmak istememektedirler. Bu neden ikinci el eşya alan yerler için arayış içerisine girmektedirler. İkinci el eşya alanlar genellikle bu tür sebeplerden dolayı kendilerine başvuran kişilerin sağlam olan ürünlerine ölü fiyatlar vermektedirler. Kişiler bir hurdacıya satsa daha çok para alacak şekilde düşük fiyatlar söyleyebilmekteler.

İkinci el eşya alanlar eski eşya alanlar eski ve kullanılmış mobilyalarınız ve ev eşyalarınız alınır satılır eşya satmak için bizi arayabilirsiniz..

2. el denince spot eşya akla gelmemelidir; çünki ikinci el zaten adi üstünde kullanilmis veya az kullanilmis esyalardir; spot eşya ise hiç kullanilmamis bir esya demektir. Ne yazikki bunu bazi meslektaslarimiz bile sitelerinde ayirt etmeden ikinci el esya ve spot esya ya ayni sey olarak ifade etmekteler,bu nedenle biraz açıklama yapmak isterim. Kişi ve kişilerin bir eşyayı alıp kullanması modası geçtikten sonra ve/veya şehir değiştirirken eşyaları taşımak istemeyen, veya çok üzücü olan ama boşanan aileler eşyalarını satmak istediğinde artık bu eşyalara 2. el eşya denir.Bizler bu ikinci el eşyaları alarak güzel bir şekilde kuaför işlmeini gerçekleştirip temizleyerek mağazamızda satışa sunuyoruz, bu sebeble sizlerde çok güzel temiz ve uygun rakamlarda ikinci el eşya sahibi olabiliyorsunuz.