abduko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makina teknik ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar son 2 gündür çok dikkat ediyorum ne ararsam hep haber siteleri ön planda hiç dikkat ettiniz mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
iktisat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dakikalık güncellendikleri için olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gugıl son panda 2.0 güncellemesinden sonra mahalesef durum büyle yani kısaca diyelim büyük bir haber sitesi film veya dizi hakkında bir yazı makale yayınlansa ilk sayfayı kaplıyor bu sektörel siteler içinde geçerli bir haber sitesi örneğin ilaçlama ile ilgili bir yazı yayınlasa bu haber ticari sitelerin önüne geçip ilk bire yerleşiyor yani gugıl herzamanki gibi kazanan daha çok kazansın mantığı ve gugılın bundaki amacı sektörel şirketleri adwords reklamcılığına yönlendirmek geçen gün gugıl tüm güncellemeleri daha çok para kazanmak için yaptığını söylediğimde bazı arkadaşlar bana öyle şeymi olur demişti oldu hemde bal gibi
Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı
http://goo.gl/ZhW1nH
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır !
Haber sitesi diye çok fazla ziyaretçisi var diye arama sonuçlarında google buna izin vermeyecektir.
Hangi aramaları yapıyorsunuz onlarıda yazarsanız sağlıklı bir açıklama yazabilirim.
abduko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makina teknik ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
geçen altılı ganyan ile yazı yazdım hep haber siteleri alt alta çıktı :D trafik cezaları yazdım gene bir kaç haber sitesi gördüm önceden pek görmezdim o yüzden merak ettim ama google hiç iyiye gitmiyor arkadaşlar ben hiç mi hiç memnun değilim.
Ek Olarak: en güzel siteler yaz gene haber siteleri önde :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama sonuçlarında belirli bir süre o içeriği üstte görürsünüz. Farklı bir site aynı konuyla ilgili içerik eklerse o da üst sırada çıkacaktır.
abduko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makina teknik ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar anlıyorum da böyle olursa diğer siteler ne yapacak :) bu kimsenin işine gelmez ne senin ne benim çünkü çoğu kişide haber sitesi yok daha önceleri haber sitelerini pek aramalarda görmüyordum o yüzden ...
1 kişi bu mesajı beğendi.