W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
hocam şunu unutmuyalım bu hükümeti sevmiyorum baştan belirteyim ama bana göre doğru bir karar türkiyenin yarısı mesela işletme mezunu boş yere okuyor millet iş sahası olmadıgı halde birsürü bölüm acıyorlar aileler masraf ediyor ama okul bitince iş bulunmuyor örnek verecek olursak benim okudugum bilgisayar bölümünden mezun olanlarda hiçbir iş bulamıyor cünki okula geldigim gibi gidicem hiçbirşey ögrenmeden :S
hatta hocam ek olarak şunu yazayım lisedede bilgisayar okudum ünidede 2 senelik bilgisayar okuyorum hayatımda sınıf arkadaşlarımdan birisi bile web site yapmış değil hocalara seoda yardımcı olun pagerank'da yardımcı olun diyorum bilmiyorlar bile yemin ederim okudugum bölümle ilgili artık işe girmek bile istemiyorum nefret ettim sırf kagıt parcası diploma ugruna katlandım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Her bölüm için böyle olması mantıklı yoksa yığılma oluyor iş imkanı olmayan dışarda binlerce mezunu olan bölüme öğrenci olmak doğru politika mı farklı bi düzenleme yapmak gerekir iş imkanı sunması lazım her bölüm için.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...