Teşekkürler, kardeş...
kalbimiver adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Site imzanızdki site sanırsam.
1.site logo sunun yanındaki reklam düzgün duruyor.
2.sidebardaki bende biraz daha aşağıya alınmalı. (bende anlamıyorum nedense çoğu webmaster sidebardaki reklamı menünün üstüne koyuyor.) kendi fikirim reklamı anketin üstüne koysan daha iyi olur düşüncesindeyim.
3.yazı içindeki süpriz gibi olmuş bence olduğu gibi dursun resime tıklıyorum derken reklama da tıklanabilir.
Dediklerini uygulamaya çalışacağım. Sidebar reklamı banada çok yukarıda geliyor. Daha aşağılarda olması gayet mantıklı olabilir. Teşekkürler yorumların için..
lodos adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun.
Tespitlerim:
1-Konu ortasındaki reklam adsense kurallarına aykırı görünüyor. (yanıltmaya teşvik) ya en başa ya en altta üstüne sponsorlu bağlantılar yazısının tam gelmesi lazım.
2-Sitenin en üstündeki sağdaki reklamdan verim almanız çok zor.
3-Konunun altında bağlantı birimi, konunun hemen üstüne 336280 veya 300250 eklerseniz verim alırsınız.
Yorumlar için teşekkürler öncelikle..
Konu içi reklam başka türlü nasıl olabilir onu bulamadım. Ad-Man eklentisiyle yerleştirdim reklamı, aslında üstünde "sponsorlu bağlantılar" yazıyor fakat bazı reklamlarda üstte bazılarında yanında çıkıyor yazı.. Onu çözmeye çalışıyorum. Yazı içi reklam için başka bir yöntem bulamadım işin açıkcası..
sağ üst reklam bana görede fazla getiri getirmez ama başka yer bulamadığımdan koydum sanırım onuda oraya :)
son dediğin şekilde bağlantı birimi ekleyerek reklam ekleyeceğim. Bana görede direkt hedef reklam olur gibi geliyor..
Ulusoy adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun lakin, sitelerinizi imzanıza yazmayın.Sizden nem kapmış birileri kötülük yapabilir.Adsensenizi tekrar banlatabilir. Bilginiz olsun
teşekkürler öncelikle.. imza konusunda düşüncelerin doğru olabilir, herkesi kendimiz gibi sandığımızdan dolayı koydum ama art niyetli kişiler olabilir dediğin gibi.. uyarıların için teşekkürler.. değişikliğe gideriz bizde o zaman :)
çok teşekkürler.. hepimize hayırlı kazançlar..
reklamsiz adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun benim sitem 3 günde onaylandı şaşırdım çok nasıl bu kadar çabuk onayladılar :) şimdi benimde takıldığım konular doğru reklam yayınlama vs.
Teşekkürler..
Sen adsense'den çekmeyenlerdensin demek ki :) sevindim senin adına..
arkadaşlar sağolsun güzel bilgiler paylaşmış burda, reklam yerleşimi konusunda bunları dikkate alabilirsin sende..
teşekkürler.. hepimize bol kazançlar olsun..