HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba Aklımda 3 tane fikir var ama hangisini yapacağıma karar vermedim. Bende size danışmak istedim.
1-) Tema Sitesi
İlk olarak tema sitesi aklıma geldi. Türkiye'de tema sitesi çok var ama bir çoğu baştan sağma. Benim aklımda şöyle bir şey var.
1-) Temaların hepsini kendi hostumdan demolarını göstereceğim.Böylece temaları direkt olarak herkes inceleye bilecek.
2-) Temaların en az %50'sini Türkçleştirerek sunacağım.
2-) Android Üzerine
Arkadaşlar uzun yıllar Android işletim sistemi kullandım. Bu işte bilgiliyim. Bu tarz bir site açmayı düşünüyorum.
Haberler - Uygulama Tanıtımları - ve yeni ürünler hakkında videolar paylaşacağım(Ürün Tanıtım - Reklamlar vb )
3-) Teknoloji Üzerine
En son fikirde Teknoloji üzerine site. Bu sitede ilk 2-3 ay Ne nasıl yapılır tarzında yazılar yazacağım. Örneğin : Windows 7 Harddisk Sorunları Nasıl Çözülür ?
Gibi bu tarz bir blog açacağım ve sonra haberlerde paylaşacağım.
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Sağlık sitesi diyorum sayın hocam, elinizden geliyorsa sağlık sitesi kurun derim.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. ve 3. fikirlerde zorlanırsınız hemde bayağı bir zorlanırsınız isim yapmak için... Fakat 2. fikir de insanlar daha alışık değil bu işe şimdiden başlarsanız 1-2 yıl gibi bir süre sonra projenizden gelirde elde edebilirsiniz... (Şahsi fikrim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer yüksek bilgiye sahipseniz Android sitesi sizin için hem maddi yönden hem ziyaretçi yönünden çok karlı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
3 proje de daha önce örnekleri olan şeyler. Farklılık yaratabilecekseniz herhangi biri yapılabilir. Örneğin işletim sistemleri üzerine yazacağınız bir makale beni sitenize bağlayabilmeli ki sorunlarım olduğunda tekrar ziyaret edeyim.
Farklı alanlara da yönelebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**