lostyazilim
tr.link

Yetkiliyesor.com | Şimdi onlar düşünsün!

3 Mesajlar 595 Okunma
acebozum
tr.link

atalayahmet atalayahmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar wm aracını uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza yeni katıldım. Yeni kurduğum web sitesi ise bir ihtiyaçtan doğdu. Onu tanıtmak istiyorum. Geçen gün telefonumun bozulması ve ulaşacak bir yetkili bulamamam üzerine böyle bir site kurma kararı aldım.

Amacım zaman içinde soru sayısının çoğalmasıyla firmaların kapılarını çalış düzenli olarak buradan gelecek sorunları cevaplandırmalarını talep etmek olacak.

Herhangi bir çıkar amacı güderek kurmadım. Zaten reklam falan da yok. Dediğim gibi asıl amacım amatör de olsa bir site kurarak problem yaşayan binlerce insanın müşteri hizmetlerinde cevap bulamayan, şirketler tarafından dikkate alınmayan biz tüketicilerin biraz olsun sesini duyurması.

Destek olursanız ve facebook sayfasını beğenip yayılmasını biraz olsun sağlarsanız çok minnettar kalırım.

yetkiliyesor.com

googleasistan
webimgo

muller muller Serbest meslek Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 63 / 17
  • Ticaret 96, (%100)
Hayırlı olsun, güzel bir fikir. Gelir de elde edebilirsiniz diye düşünüyorum uzun vadede.

atalayahmet atalayahmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

muller adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun, güzel bir fikir. Gelir de elde edebilirsiniz diye düşünüyorum uzun vadede.

teşekkür ederim ama öncelikli amacım dediğim gibi insanların sorunlarını paylaşması ve yetkili firmalarla iletişime geçebilmek.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al