-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Piyasada Wordpress gibi sistemlerin botları mevcut ama türkçe blogger botuna hiç rastlamadım. Trafik sorunu olmadığı için blogger alt yapısını kullanan .com uzantılı bir film sitesi kurmayı planlıyordum. blogger'e içerikleri tek tek girmek çok zametli olacak diye düşündüm ve küçük çaplı bir bot yazdım. şuanda bot localhost'da çalışıyor. test aşamasını geçti ve başlık,içerik,kategoriyi sorunsuz çekip bloga ekliyor. benim gibi trafik sorunu olmadığı için blogger kullanan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum. Sistemi geliştirip cuzii bir ücret ile üyelik satmayı düşündüm sizce ne yapıyım. ilgi görürmü veya ilgilenirmisiniz diyemi sormalıyım :) Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum.
Ek olarak: bot sadece film siteleri için kullanılmayacak forum üyeleri kullanılır derlerse bir çok alanda site botu yapabilirim film,oyun,haber yapabileceğim alanlardan sadece birkaç tanesi
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Aslinda olabilir hocam fakat söyle bir sorun var piyasa da çok sayıda film sitesi mevcut ilgi görür mu orası tartışilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
AcidBunny adlı üyeden alıntı
Aslinda olabilir hocam fakat söyle bir sorun var piyasa da çok sayıda film sitesi mevcut ilgi görür mu orası tartışilir.
konuya eklemeyi unuttum :) bot sadece film siteleri için kullanılmayacak forum üyeleri kullanılır derlerse bir çok alanda site botu yapabilirim film,oyun,haber yapabileceğim alanlardan sadece birkaç tanesi
Trakonya
Sms Onayı Gerekli
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Süper olurda google bunu kesin çakacak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
keremsamet adlı üyeden alıntı
Senden başka bir kişi daha var blogger bot ile uğraşan. Ona da dedim blogger bot yazmayı akıl etmek güzel de, şunu atlıyorsunuz, post çıkışın
www.blogger.com/blogger.g?blogID=********
değilse, o iş yaş. Zaten google, bot ile içerik girenlere ayar oluyor. Birde bot işini kalkıp google sisteminde yapmak hiç akıl karı değil. İlla ki bir gün devre dışı olacak şu botla kopya içerik girmiş bloglar...
ben 1 kişi tanıyorum oda php mail() fonksiyonu ile bu işi yapmıştı. Google api ile hazırladım. Botla kopya içerik girmiş bloglar diye olayı özelleştirmeden kopya içerik girmiş bloglar desek daha tadında olur. Ama şöyle bir şeyde var film,oyun siteleri orjinal içerik girmeleri için programlama bilmeleri gerekiyor.
Google 15 posttan sonra Cpatcha soruyor. Zaten bunu da kapatabiliyoruz.
Ek Olarak: güncel
Ek Olarak: güncel
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
abone olup içeriği çekme yöntemi varken neden bot alsın ki insanlar. belki bu yüzden yazmamışlardır blogger botunu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
size bir tavsiye :) günde 1 paylaşım yaparsınız 100 tane blogger acarsınız bumerang üye olursunuz 1 teklif en düşük 2 tl 100 tanesıne paylaş 200 tl kazan haftada 1 teklif gelse
800 tl :) iyi para
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Cengiz BOZDEMİR adlı üyeden alıntı
size bir tavsiye :) günde 1 paylaşım yaparsınız 100 tane blogger acarsınız bumerang üye olursunuz 1 teklif en düşük 2 tl 100 tanesıne paylaş 200 tl kazan haftada 1 teklif gelse
800 tl :) iyi para
:) 100 tane bumerang hesabımı olacak o zaman
1 kişi bu mesajı beğendi.