KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Kime göre ne kadar doğrudur bilmiyorum ama öncelikle kalıcı backlink süreli olduğu için hızlı yükselmek adına resim backlink alıyorsanız alt tagına ilgili keywordu. Anchor text alıyorsanız title tagına ilgili keyword ve link verilcek kelimeyi aralığa girmeli ve herhangi bir rel belirtmeyin ama tamamen aynı kategoriden bir site ise rel="muse" verilebilir.
Tanıtım yazısı içindeyse zaten ne rel ne title tagı vermeden düz linkleme yapılır. Her zaman söylenir doğal olan en iyisidir diye. Beğendiğin bir siteyi tanıtırken buraya tıklayınız linkine bir de title giriyor musunuz? Cevabı %99 Hayır'dır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aralarında fark var mı yok mu pek bilmiyorum ama kodun içindeki bölümleri sıralaması bir şeyi etkilemez. Sonuçta google botları kaynak kodundan okuyor, aynı yola çıkar bence. Ben kendimce olanı söyleyeyim;
öncede href ile bağlantı, sonra title atayın ve rel değerini de yazdıktan sonra anchor halini de yerleştirin. target_blank olayına gelince de, o kod yıllar önce W3 standartlarına uymuyor diye onun yerine rel=external öneriliyor. O kod, linkin yeni pencere de açılmasını sağlıyor.
Gelelim esas mevzuya, normalde backlink alımında en faydalı olarak dofollow bağlantılardır ama şu Penguen 2.0 güncellemesi ile en azından şu zamanlarda geçerli olduğunu söylemek çok zor. O yüzden net bir şey söylemeyeyim.
Bu yazdıklarıma göre kafanızda bir şey sekillenir umarım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
WM Aracı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cevaplar için teşekkür arkadaşlar. Biraz kafamda birşeyler şekillendi gibi
Mdx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makina Teknisyen
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hack link yasak :)
www.esenyurtsatilikdaire.net
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
nofollow > all link
Ek Olarak: daha doğrusu indexi 2 k üstü olan sitelerden hacklink > all link :)
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com