-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Arkadaşlar wordpresste etiketleri nasıl seçmeliyim mesela yazımda geçen her kelime için mi etiket yapayım yoksa çok geçen mi?
DOT Medya
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
tesekkurler inceleyecegim :)
DOT Medya
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ü** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yayınlamış olduğun yazının içerdiği konuya göre seçmelisin tek kelimelik bir şeyler olması daha uygundur.içerikte ne anlatmak istediysen ona uygun etiket atmalısın ki arama yapıldığında oraya yönlendirilsin
Kreatif APP
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site adresini yazarsan sana nasıl etiket kullanman gerektiği hakkında yardımcı olabilirim, sektörden sektöre etiket kullanımı değişiyor.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Ben etiketleri kelime olarak değilde, cümle olarak giriyorum. En fazla 4 etiket zorlarsam 5 oluyor suana kadar bir sıkıntı çıkmadı bakalım.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiket Sistemi = Arama motorlarında ne yazılırsa bu konu görüntülensin? sorusuna alternatif cevaplar yaratmaktır.
Wordpress etiket sistemi, arama motorlarının ilgili yazının kullanıcılar tarafından bulunması için başlık dışında alternatif anahtar kelimeleridir. İlgili konunuzun başlığı "Wordpress kurulumu" ise ve içerikte videolu anlatım yapmışsanız ekstra etiket oluşturup "Wordress kurulumu video anlatım" şeklinde belirtirsiniz. Böylelikle arama motorunda;
Wordpress kurulumu
Wordpress kurulumu video anlatım
gibi kelimeler yazıldığında sitenizin aynı konusu arama listesinde yer almasını sağlayacaktır.
Kısacası arama motorunu kullanan herkesin aynı şekilde bir cümleyi yazıp istediği konuya ulaşamadığını varsayarak birden fazla kelime ile aynı konuyu görüntüleme olanağı sağlar. Siz arama motoruna "Wordpress kurulumu" yazarken başkası "Wordpress nasıl kurulur" yazabilir.
-
Ancak unutmamanız gereken nokta ise, konu etiketleriniz içeriğinizle bağlantılı olarak 2-3 tanesini aşmamalı. Etiket yoğunluğu yüzünden arama motorları siteye ceza verebilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...