Ozzkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ; bilgisayarımda 2 adet hdd var.1. hdd 250 gb ve windows onun içinde.Diğeri ise 500 gb sadece depolama olarak kullanıyorum.Sorun şu ki 2. harddiski takmadan önce de vardı bilgisayar açıkken hdd'den klik sesi geliyor ve harddisk çalışmıyor. Yani hiçbir şekilde hdd faliyet ışığı falan yanmıyor.
Ekranda ise mouse hareket ediyor onun dışında herşey takılıyor :S Sorun sata kablosundandır dedim kabloyu 3 defa değiştirdim sıkıntı yine var.Aynı sata girişine diğer hdd'yi bağladım sorunsuz çalışıyor 250 gb olanı takınca çalışmıyor. Şu sıralarda çok sık olmaya başladı bi çözüm yokmudur acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
power supply'ı kontrol edin bir de ram'leri slotlardan çıkarıp tekrar takın. Genel bir kontrol yapın yani.
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bilgisayar açılırken HDD kontrol etmiyor mu ? Etmiyorsa BİOS dan O özelliği aç.Açılışta kontrol ediyor açınca ve gördiğü harddiskleri markası ile listeliyor.Listede HDD gözükmezse o zaman bakılır çaresine.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Benzer hataları aldıktan 2 ay sonra harddiskim bozuldu. Yedeklerini almanı öneririm. Ses gelmesi, mouse takılması vs hatalar ben de almıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorun hdd de yani yedek hdd siz sorunun ne olduğunu zaten cözmüşsünüz:) garanti kapsamındaysa servise yollayınız cunku kurcalayarak diğer donanımları bozarsınız
Ozzkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilgisayar açılırken sorun yok bi süre çalışıp ısındıktan sonra sata kablosundan girişinden veya hdd den dolayı harddisk çalışmıyor.En iyisi formatlayıp windowsu sağlam hdd ye almaktır diye düşünüyorum