-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşkar. benim çoklu hesaplarım var: twitter, fb ve diğer ağlarda. istiyorum ki hepsini bir emaile kayd ediyim. örneğin mail.com'da bu biraz mümkün. orada bir hesapla 10 farklı isimli email kullana biliyorum. bu gibi başka var mı?
benim şimdi kullandığım email servisi hiç iyi değil. 9ay hesabımı ziyaret etmesem silinecek.
yardım edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yanlış anlamadıysam bir çok farklı e-mail adresinizi tek br yerden yönetmek istiyorsunuz doğrumu ? Şayet böyle ise örneğin bir hotmail hesabınıza veya bir gmail hesabınıza diğer tüm maillerinizi yönlendirim hepsini tek bir mail adresinden yönetebilirsiniz. Sorunuzu yanlış anladıysam bıraz daha bılgı verırsenız yıne bılgım dahılınde yardımcı olmaya çalışırım .
www.projeyardim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aaa şimdi anladım pardon ben yanlış anlamışım tamamen . Bu konuda bir bilgim yok maalesef.
www.projeyardim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ilgiye göre teşekkür ederim, hocam.
ben askere gidicem, emailler de 9ay ziyaret etmesem siliniyor. derdim büyük :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet durum biraz sıkıntılı ancak 9 ay sonra silinmesine şöyle bir çözüm getirebilirsiniz. Maillerin tamamını gmail den bir hesaba yönlendirirseniz orjinal hesabınıza gelecek tum mailler gmail hesabına da gonderılmıs olur ve orjınal hesabınız kapansa veya 9 ay sonra maıllerınız sılınse bıle bır kopyasını zaten maıl e yonlendırmıs oldugunuz ıcın ıstedıgınız zaman tum maıllerı gmaıl hesabınıza gırıp gorebılırsınız .
www.projeyardim.com