lostyazilim
tr.link

Tüm sosyal ağ hesablarımı bir hizmette tescil alabileceğim email mı?

9 Mesajlar 1.099 Okunma
lstbozum
tr.link

mecid mecid WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)
merhaba arkadaşkar. benim çoklu hesaplarım var: twitter, fb ve diğer ağlarda. istiyorum ki hepsini bir emaile kayd ediyim. örneğin mail.com'da bu biraz mümkün. orada bir hesapla 10 farklı isimli email kullana biliyorum. bu gibi başka var mı?

benim şimdi kullandığım email servisi hiç iyi değil. 9ay hesabımı ziyaret etmesem silinecek.

yardım edin.

wmaraci
reklam

projeyardim projeyardim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
yanlış anlamadıysam bir çok farklı e-mail adresinizi tek br yerden yönetmek istiyorsunuz doğrumu ? Şayet böyle ise örneğin bir hotmail hesabınıza veya bir gmail hesabınıza diğer tüm maillerinizi yönlendirim hepsini tek bir mail adresinden yönetebilirsiniz. Sorunuzu yanlış anladıysam bıraz daha bılgı verırsenız yıne bılgım dahılınde yardımcı olmaya çalışırım .

www.projeyardim.com

• Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)

projeyardim adlı üyeden alıntı

yanlış anlamadıysam bir çok farklı e-mail adresinizi tek br yerden yönetmek istiyorsunuz doğrumu ? Şayet böyle ise örneğin bir hotmail hesabınıza veya bir gmail hesabınıza diğer tüm maillerinizi yönlendirim hepsini tek bir mail adresinden yönetebilirsiniz. Sorunuzu yanlış anladıysam bıraz daha bılgı verırsenız yıne bılgım dahılınde yardımcı olmaya çalışırım .

hayır öğle değil. mesela yandex'te hesabınız varsa, siz aynı anda bir çok emaile sahibsiniz. isim@yandex. ru, com, com.tr, by, kz + narod.ru.

böyle başka email servisi var mı?

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Aaa şimdi anladım pardon ben yanlış anlamışım tamamen . Bu konuda bir bilgim yok maalesef.

www.projeyardim.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)
ilgiye göre teşekkür ederim, hocam.

ben askere gidicem, emailler de 9ay ziyaret etmesem siliniyor. derdim büyük :)

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Evet durum biraz sıkıntılı ancak 9 ay sonra silinmesine şöyle bir çözüm getirebilirsiniz. Maillerin tamamını gmail den bir hesaba yönlendirirseniz orjinal hesabınıza gelecek tum mailler gmail hesabına da gonderılmıs olur ve orjınal hesabınız kapansa veya 9 ay sonra maıllerınız sılınse bıle bır kopyasını zaten maıl e yonlendırmıs oldugunuz ıcın ıstedıgınız zaman tum maıllerı gmaıl hesabınıza gırıp gorebılırsınız .

www.projeyardim.com

• Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)

projeyardim adlı üyeden alıntı

Evet durum biraz sıkıntılı ancak 9 ay sonra silinmesine şöyle bir çözüm getirebilirsiniz. Maillerin tamamını gmail den bir hesaba yönlendirirseniz orjinal hesabınıza gelecek tum mailler gmail hesabına da gonderılmıs olur ve orjınal hesabınız kapansa veya 9 ay sonra maıllerınız sılınse bıle bır kopyasını zaten maıl e yonlendırmıs oldugunuz ıcın ıstedıgınız zaman tum maıllerı gmaıl hesabınıza gırıp gorebılırsınız .

mail silindiği taktirde ona gonderilmiş mailler gmaile gidicek mi?

bi de bubu nasıl yapıcam? bu konuda makale ve ya video var mı?

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
evet örneğin şöyle düşünün isim@yandex.com dan bir mailiniz var bu mailin ayarlar kısmına girip isim@gmail.com adresinize mailleri yönlendiriyorsunuz. Dolayısı ile isim@yandex.com adresine gelen her mail in aynısı isim@gmail.com isimli mailinizede iletiliyor.

isim@yandex.com adresinizdeki mailler silinse ve hatta bu hesap kapansa bile isim@gmail.com adresindeki mailleriniz duruyor.

www.projeyardim.com

v1doer3 v1doer3 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Araştırmacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Rackspace Email G-Suite gibi ticari hizmetlerle istediğiniz yönlendirmeleri tek bir alan adına çok sayıda domain alias ve user alias tanımlayarak bunu yapabilirsiniz. Bir ana alan adıyla 1 mailbox satın almanız yeterlidir. Diğer alan adlarınızı bu alan adına ilave takma ad gibi kullanabilir ve farklı kullanıcı hesapları için kullanıcı takma adları tanımlayabilirsiniz.
Startup aşamasında bir işiniz varsa işiniz hakkında kısa bir bilgi ekleyerek yazarsanız Rackspace hizmetini https://webralli.com'dan yıllık 10,8 USD ile satın alabilirsiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al