-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu açacağım yer için kararsız kalıp burada açtığımı belirtmek isterim. Yanlış yerde açtıysam da özür dilerim.
Merak ettiğim şöyle bir şey var ;
Kendi hostumda barındırdığım .zip veya herhangi bir indirme dosyası birkere indirildikten sonra otomatik olarak dosya adını değiştirilip , değişen bu yeni dosya adını yine indirme linkine yeniden entegre edebilecek bir sistem , yazılım veya kod varmıdır veya olabilirmi acaba ?
Böyle bir sistem varsa wordpress sitemde böyle bir sistem kullanmak istiyorum. Yardımcı olup bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
www.projeyardim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyle olabilir; download butonuna tıklayınca dosya adı değiştirme işlemini de başlatırsın.
dosya ismi veritabanında kayıtlı olsun yada bir txt dosyasında falan. dosya inerken ismini de "rename ("xx.zip", "'.$urettiginkod.'.zip");" lede dosya adını değiştirirsin. veritabanındaki dosya adını da aynı kodla güncellersin. sayfaya tekrar girdiğinde veritabanından yeni linki çekmiş olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Koldlama ve yazılım hakkında bilgim olmasa mantık olarak dediğiniz şeyi anladım ve yapılabileceğini öğrenmiş oldum. Sitede yoğun trafik olsada aynı anda aynı dosyayı indirmek pek söz konusu değil keza çok fazla dosya olacağı için böyle bir şey epey düşük bir ihtimal. Ama tabi olmaması imkansız da değil :)
Peki bu verdiğiniz kodu wordpress sitemde hangi php dosyası içine girmem gerekir ?
www.projeyardim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben sistemler üzerine fazla bilgi sahibi değilim. direkt kodlamadan yana olduğum için wordpress de nereye eklenir bilmiyorum :) indirmenin yapıldığı dosyaya eklemen gerekir yada onun fonksiyonları nereden çekiliyorsa ona