lostyazilim

Wordpress uzmanı Aranıyor ( Ücretli )

14 Mesajlar 1.947 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

saimoksen saimoksen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 11 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Reklam ve yığınla backlink elde etmek için yapılmış bir tema bahsi geçen tema...

Dediğiniz gibi VeriTabanı (DB) yok ise hosting firması firma değildir.Tez zamanda ayrılın.

Hocam öncelikle kullandıgım temayı bahsettigim gibi hedefledigim yerde oldugum için düşmekten korkuyorum. fakat burda o tema hakkında yazılanları duymamıştım gercekten
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

saimoksen adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle kullandıgım temayı bahsettigim gibi hedefledigim yerde oldugum için düşmekten korkuyorum. fakat burda o tema hakkında yazılanları duymamıştım gercekten

Hocam tema güzel görünümlü buraya kadar tamam;ama içi dışı link yığlı temanın + bannerde var bir linki dahi kaldırsan dava mava uyarısı çıkıyor. Tek link olsa neyse ne;ama temanın içinin dışının link dolu olması +2 adete kadar banner bulundurması ne amaçla yapılmış ve sunulmuş olduğunu ap açık ortaya sunuyor.

O temayı kullanan birisi kolay kolay link satışı bile yapamaz link çıkışı sıfır halinde bile fazla çünkü link satışı yapabilse bile temayı kullanan bir site link satışından elde edeceği gelirin yarısı gitti demektir.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

saimoksen saimoksen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 11 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Dogrudur hocam ben bi tema yazdırmaya kalktım

WS de Dolandırıldım 150 TL > nick : saimoksen şikayet bölümünde görebilirsiniz konumu
*** dan S****.TV diye bir arkadas 150 TL

Toplam 300 TL çöp :) daha sonrada zaten ugrasmadım o yuzden böyle aldıgım gibi devam ediyorum

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Sadece ftp yedeği mi olur? Firmayla görüş göndersinler önemliyse. Yok firma yedek almamışsa zaten o firmayla çalışma. Ayrıca seo hocasının temasıyla başlamak iyi bir seçim olmamış.

Millete seo uyumlu tema diye yutturmuşlardı bir ara :)

çok doğru söylüyor arkadaş firma yedek almamış nedir günlük haftalık yedekler alması lazım bir hosting firmasının en kısa zamanda kurtul

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al