Hocam domain isimtescilde değil.Ayrıca konunuzu bu konu ile ilgili arama yaparken görmüştüm.Tam olarak aradığım bu değil.Teşekkürler cevabınız için.
Yakupcetin adlı üyeden alıntı
DNS Yönetiminden Blog.alanadı.com mu tanımlayacaksınız ve A kaydı olarak Blogger'ın ghs.google.com olması lazım bu adrese yönlendireceksiniz ve sonrasında da blogger panelinizden etkinleştireceksiniz.
Cpanelde cname erişimim yok.Host firmasına aşağıdakileri verdim eklediklerini söylediler.2 gün beklememe rağmen yönlenme olmadı.
[COLOR=#222222][FONT=Verdana]CNAME Etiketi / Ana Makine: TF4CSACO655R[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Verdana]CNAME Hedefi / Hedef: gv-MTLAEL3NPN2OL5.dv.googlehosted.com.[/FONT][/COLOR]
hafsel adlı üyeden alıntı
Hocam önce google hesabınızla bloggera giriş yapıp bir blog alacaksınız.sonra blogun ayarlar kısmında özel alan adı yönlendirmesi var.oraya blog.site.com yazın size bir kaç kod verecek.sonra cpanelden giriş yapıp subdomain oluşturun.sonra cpanlde zone ediör var oradan oluşturduğunuz subdomainin ayarlarına girip bloggerin size verdiği cname kodlarını istedikleri gibi kaydedin.yazıyla anca bu kadar anlatabildim umarım anladınız :)
Hocam şunu biraz görsel bir anlatım yapabilir misiniz.Bu arada cpanelde dns zone erişimim yok.Host firmasına aşağıda ki cname bilgilerini verdim ve eklediklerini söylediler.Bunun dışında yapılacak bişey var mı bu konuda bir resimli anlatım olursa çok iyi olur cidden.
[COLOR=#222222][FONT=Verdana]CNAME Etiketi / Ana Makine: TF4CSACO655R[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Verdana]CNAME Hedefi / Hedef: gv-MTLAEL3NPN2OL5.dv.googlehosted.com.[/FONT][/COLOR]