-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konuyu okuyunca aklıma geldi. Bir arkadaşın uzay ile ilgili adını hatırlayamadığım oldukça eski bir kitabı vardı. Oradan bakıp bir kaç şey yazalım mı diye konuşuyorduk aramızda. Basım tarihine baktım 1964. Aya ilk gidecek insanın kim olacağı hakkında tahminler yürütüyordu :D Nitekim Neil Armstrong kitap basıldıktan 5 yıl sonra 1969 yılında aya ayak basmış. Onu okuyunca vazgeçtik.
Buradan çıkarılacak ders; güncelllik de önemli :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Yazıyı aynen kopyalamak yerine üzerinde oynama yapmak, cümlelerde değişikliğe gitmek, cümle kökünü değiştirmek vs. Kısacası okuyup aklında kalanı yazmak gibi bişey :)
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
Airport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Turizm ve Hotelcilik
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yayınevi telif sorunu olur bence
muller
Serbest meslek
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
96, (%100)
20 ciltlik bir ansiklopediyi rw tekniği ile aktarmak için de Allah'a dua etmek lazım zamanıma zaman kat diye :)
Tabi işin şaka tarafı bir yana telif hakkı meselesi konusunda çok önceden bir bilgi okumuştum bir yerde ama hatırlayamıyorum. Bazı eserlerin bir müddet sonra telif hakkı kalkıyormuş. (20 yıl mı ne) mış dedim ama tam emin değilim. Bu konuyu araştırmak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
20 Ciltlik ansiklopediyi internet ortamına aktarabiliyorsan hiç durma. Telif hakkı konusunda zerre bir şey olmaz. Sağlık ansiklopedilerin içerinin tamamı nerdeyse internet ortamında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hiçbir şey olmaz. Msxlabs neredeyse Larousse serisinin tümünü internete taşımış zaten. Bu dönemde birini yasaklarsın başka bir site çıkar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin