StaLker adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki kodları sitemizde eklediğimizde sitemiz içerisinde 200 x 150 büyüklüğünde bir çerçeve içerisinde htmlarsiv.com sitesi görüntülenecektir. Genelde haber sitelerinin iframe ‘leri sitemizde çok sık kullanılmaktadır. Bunun faydadan çok zarar getireceğini asla unutmamalıyız. Ayrıca Frame kodu siteme ekleyeyim arama motoru farketmez tarzı bir düşünceye kesinlikle dalmayın arama motorları bu tür davranışları çok ama çok basit şekilde farkedebiliyorlar…
Yanıltıcı bilgi vermeyelim lütfen ben virüsten değil Seo açısından zararlı olduğundan bahsediyorum.
Yazı Kaynağı ve Tamamını okumak için Link:
Değerli arkadaşım bu kodları paylaşırken
SEO etkisi var diye birşey demedik zaten. Dikkat ettiysen, bu bölümün ismi
Hazır Kodlar bölümü. Biz de bu yüzden bu konuyu buraya açtık. Yani bu hazır bir kod.
Ayrıca iframe SEO'ya etki etmez, yani ne zararı vardır, ne de yararı.
Burada verilen
iframe kodu, webmasterlara hizmet sunmak için hazırlanmış bir kod olup, siteye girip biraz baksaydınız, ne hizmeti verdiğimizi de rahatlıkla anlardınız.
Sizlere ihtiyacımız var bu tarz projeleri yapmak ve değerli
webmaster kardeşlerimize sunmak için gece gündüz içerik geliştirme yöntemleri hazırlıyoruz.
Ek Olarak:
Güncel adlı üyeden alıntı
Gereksiz bir kod size tekil hit kazandıracağını sanmıyorum ve arama motorları tarafından kötü bir düşüş yaratır.
Bana bu kodun sıralama da düşüş yapacağını ispatla bu işi bırakacağım !
- Aksine Google
iframe teknolojisini desteklemektedir. (Forumlarda bu konu hakkında yeterli bilgi mevcuttur.
- Yeterli CSS ve Tasarım ile bu kodlar kullanılarak ziyaretçilere
eğlenceli ve yararlı içerikler sunabilirsiniz.
Ek Olarak:
Teşekkürler kardeş. kodu eklediğin sayfaya içerikle ilgili bir kaç hedef anahtar kelime girerek sıralama etkisi alabilirsin.
Aşağıdaki site bana ait ve bu yöntemle aşağıdaki kelimede ilk sayfadayım :)
ÖRNEK :
Yararlı oyunlar