lostyazilim
tr.link

Hazır Flash Oyun Sitesi - Script gibi çalışıyor, ama kod.

7 Mesajlar 4.216 Okunma
acebozum
tr.link

megaindir megaindir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Hazır Flash Oyun Sitesi - Script gibi çalışıyor, ama kod

Aşağıdaki kod sayesinde bu siteye sahip olabiliyoruz.
Ücretsiz bir hizmettir. Sömürün :D :D

Bu kod benim kendim için oluşturduğum koddur. İsteyen kendine özgün, rengini, oyun sayısını, başlıklarını, arkaplanını düzenleyebilir ve yeni kod alabilir.
Bu hizmet için 2 dakikanızı ayırıp ücretsiz üye oluyorsunuz. Ama benim kodumu da kullanabilirsiniz ;)

Üye olmak ve kendi kodunuzu oluşturmak için; Webmaster kod sitesini ziyaret ediniz.

Kodun nasıl göründüğünü merak ediyorsanız. ÖN İZLEME servisine kodu yapıştırıp ön izle diyoruz.

Hazır Flash Oyun Sitesinin Görünümü :

elektronikssl
webimgo

StaLker StaLker Cep Telefonu Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cep Telefonu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Paylaşım için teşekkürler ama iframe açtırmak websiteleri için çok tehlikeli.

• Üyelik 25.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar iframe virüsü ayrı bir olay. Sunucu ile alakalı bir virüstür. Yüklediğiniz tema veya eklenti üzerinden bulaşır. Yukarıdaki kod ise bir html veri içerdiği için hiç bir güvenlik sorunu çıkarmaz. Tamamen Güvenli ve Pratik bir hizmettir. Size bu hizmetin Bitki Kütüphanesi versiyonunu kullandığım bir siteyi göstermek istiyorum. Buyrun ; http://www.sagliknotlari.com/bitki-ansiklopedisi.html

StaLker StaLker Cep Telefonu Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cep Telefonu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

Yukarıdaki kodları sitemizde eklediğimizde sitemiz içerisinde 200 x 150 büyüklüğünde bir çerçeve içerisinde htmlarsiv.com sitesi görüntülenecektir. Genelde haber sitelerinin iframe ‘leri sitemizde çok sık kullanılmaktadır. Bunun faydadan çok zarar getireceğini asla unutmamalıyız. Ayrıca Frame kodu siteme ekleyeyim arama motoru farketmez tarzı bir düşünceye kesinlikle dalmayın arama motorları bu tür davranışları çok ama çok basit şekilde farkedebiliyorlar…

Yanıltıcı bilgi vermeyelim lütfen ben virüsten değil Seo açısından zararlı olduğundan bahsediyorum.

Yazı Kaynağı ve Tamamını okumak için Link:

wmaraci
wmaraci

Gunceel Gunceel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Gereksiz bir kod size tekil hit kazandıracağını sanmıyorum ve arama motorları tarafından kötü bir düşüş yaratır.

Ogunsakiz Ogunsakiz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 616
  • Beğeniler 158 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekürler

• Üyelik 25.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

StaLker adlı üyeden alıntı

Yukarıdaki kodları sitemizde eklediğimizde sitemiz içerisinde 200 x 150 büyüklüğünde bir çerçeve içerisinde htmlarsiv.com sitesi görüntülenecektir. Genelde haber sitelerinin iframe ‘leri sitemizde çok sık kullanılmaktadır. Bunun faydadan çok zarar getireceğini asla unutmamalıyız. Ayrıca Frame kodu siteme ekleyeyim arama motoru farketmez tarzı bir düşünceye kesinlikle dalmayın arama motorları bu tür davranışları çok ama çok basit şekilde farkedebiliyorlar…

Yanıltıcı bilgi vermeyelim lütfen ben virüsten değil Seo açısından zararlı olduğundan bahsediyorum.

Yazı Kaynağı ve Tamamını okumak için Link:

Değerli arkadaşım bu kodları paylaşırken SEO etkisi var diye birşey demedik zaten. Dikkat ettiysen, bu bölümün ismi Hazır Kodlar bölümü. Biz de bu yüzden bu konuyu buraya açtık. Yani bu hazır bir kod.

Ayrıca iframe SEO'ya etki etmez, yani ne zararı vardır, ne de yararı.

Burada verilen iframe kodu, webmasterlara hizmet sunmak için hazırlanmış bir kod olup, siteye girip biraz baksaydınız, ne hizmeti verdiğimizi de rahatlıkla anlardınız.

Sizlere ihtiyacımız var bu tarz projeleri yapmak ve değerli webmaster kardeşlerimize sunmak için gece gündüz içerik geliştirme yöntemleri hazırlıyoruz.

Ek Olarak:

Güncel adlı üyeden alıntı

Gereksiz bir kod size tekil hit kazandıracağını sanmıyorum ve arama motorları tarafından kötü bir düşüş yaratır.

Bana bu kodun sıralama da düşüş yapacağını ispatla bu işi bırakacağım !

- Aksine Google iframe teknolojisini desteklemektedir. (Forumlarda bu konu hakkında yeterli bilgi mevcuttur.

- Yeterli CSS ve Tasarım ile bu kodlar kullanılarak ziyaretçilere eğlenceli ve yararlı içerikler sunabilirsiniz.

Ek Olarak:

Teşekkürler kardeş. kodu eklediğin sayfaya içerikle ilgili bir kaç hedef anahtar kelime girerek sıralama etkisi alabilirsin.

Aşağıdaki site bana ait ve bu yöntemle aşağıdaki kelimede ilk sayfadayım :)

ÖRNEK : Yararlı oyunlar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al