lostyazilim
tr.link

Sıralamada ani düşüş

7 Mesajlar 1.507 Okunma
acebozum
tr.link

kadirizma kadirizma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek WM Aracı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 6 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Slm arkadaşlar kelimesinde googlede ilk sırada olan sayfam bir anda 7. sıraya düştü ve sıkıntı yaşatmaya başladı. We ayrıca pr6 pr7 sitelerden link almaya başladım fakat aksine sırayı koruması yönünde çalışma yaparken şu anda 7. sıraya kadar geriledi. Son olarak 70'e yakın aldığım backlink daha alexaya eklenmedi bile. Bunun sebebi ne olabilir yada nasıl bir önlem almam lazım alexa sıralaması

site adını reklam olmasın diye eklemedim. Günlük tekil 300 civarı

wmaraci
reklam

ozcan0110 ozcan0110 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance Web Developer
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 234
  • Beğeniler 26 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
aldığın backlink 200 olsun isterse ama kalitesiz sitelerse seni daha geriletir.Backlink alırken istelerin verimli olup olmadığına dikkat edicen.

• Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek WM Aracı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 6 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

ozcan0110 adlı üyeden alıntı

aldığın backlink 200 olsun isterse ama kalitesiz sitelerse seni daha geriletir.Backlink alırken istelerin verimli olup olmadığına dikkat edicen.

hocam aldığım siteler edu gov uzantılı ve pr yüksek siteler fakat daha onlar alexada görünmüyor bile resimdede göründüğü gibi 103 tane var onlar daha aktif olarak görünmüyor 70 e yakın var. Onları almadan önce herşey normali sıra korumak istedim sadece :(

ayhankaraman ayhankaraman SEO Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 169 / 65
  • Ticaret 55, (%100)
Merhaba,

Aynı hedef kelimeye alacağınız backlink kaynakları ne kadar kaliteli olursa olsun fayda sağlamayacaktır. Farklı kelime öbeklerine yönelmeniz ve alt sayfalarınıza da backlink alımı yapmanızı önermekteyim.

Saygılarımla...

wmaraci
wmaraci

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Hocam orada bakın "Very Slow" yazıyor siteniz tüm sitelerin 90%'dan daha yavaşmış Alexa'ya göre. Site hızı da Google'ın gözünde önemli bir yere sahiptir. Bir de sıra korumak için aldım demişsiniz ancak bir konu da gereğinden fazla aldığınız backlinkler size zarar verebilir ;)

• Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek WM Aracı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 6 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

burakisci adlı üyeden alıntı

Hocam orada bakın "Very Slow" yazıyor siteniz tüm sitelerin 90%'dan daha yavaşmış Alexa'ya göre. Site hızı da Google'ın gözünde önemli bir yere sahiptir. Bir de sıra korumak için aldım demişsiniz ancak bir konu da gereğinden fazla aldığınız backlinkler size zarar verebilir ;)

Evet hocam site gerçekten yavaş açılıyor. gereğinden fazla backlink almış olmanın hatası diye düşünüyorum :( peki bu andan sonra yapmam gerekenler neler var

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)

kadirizma adlı üyeden alıntı

Evet hocam site gerçekten yavaş açılıyor. gereğinden fazla backlink almış olmanın hatası diye düşünüyorum :( peki bu andan sonra yapmam gerekenler neler var

Hocam Google'ın backlink reddetme aracı var oradan gereksiz backlinklerinizi reddedebilirsiniz, diğer yandan sitenize iyi bir optimizasyon çalışması yaptırsanız iyi olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al