siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
İmleme ile yazılarınızı sadece sitenizdeki ziyaretçilerden ziyade genel anlamda bir çok kişiye ulaştırmanız amacıyla yapılan işlemlerdir.Bildiğiniz üzere aktif olarak kullanılan imleme siteleri: delicious.com reddit.com... Bu sitelere yollayacağınız imlemeleriniz,sosyal ve arama motoru anlamında sitenize ekstra bir değer kuşkusuz katacaktır.
Programlarla imlemenin mantığı ise bir işi daha hızlı yapmaktır.Yani konusunda arkadaşta belirtmiş zaten: Birden fazla site var ise bunları tek tek eklemek istemiyorsanız bu tip programlar kullanabilirsiniz ancak düzeltme işlemlerinizde,silme işlemlerinizde sanıyorum ki(programı kullanmadığım için bilmiyorum) manuel olarak yapmanız gerekiyor.Bu da sıkıntı yaratabilir.Haricinde yapılan işlemler insan eli gibi.Yani dokuma atölyesinde işlenen 1-2-3 halı ile fabrikada işlenen 10-2-30 halı aynıdır fakat adedi ve hızı farklıdır.Bu bağlamda sosyal imlemenin de aşırısı zarardır.Ben sizin yerinizde olsam çok zor olmasa gerek giderim 2-3 tane imleme sitesini gözüme kestiririm ve üyelik açarım.Haftanın belli günleri (haftada 2 gün) imleme işlemlerimi tek tek manuel olarak,gözümle görerek ve eksikleri not alarak tamamlarım ve o aşamayı geçerim.Ben danışmanlık hizmeti verdiğim müşterilerime hep bunu öneriyorum.Bu sayede hem aşırıya kaçılmıyor,hem de kararında ve sağlıklı işlemler ile adımlar atılmış oluyor.Eğer çok zor durumda iseniz,zamanınız kısıtlı ise alabilirsiniz.Ancak ben manueli daha sağlıklı buluyorum...
Saygılarımla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Değerli yorumunuz için tşkler.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Rica ediyorum,
Kolay gelsin...
haso
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Online Pazarlama Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ayrıca ufak bir araştırmayla - pligg submitter - i ücretsiz olarak edinebilirsin.