Merhaba arkadaşlar bazı sitelerde gördüm genelde sağ alt köşede duruyor benimde bi resmim var sağ alt köşede buna nasıl ses ekleyebirim ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler...
Bu işi online yapan siteler bulunmakta küçük bir google araması ile bulabilirsiniz. Yada Adobe Flash gibi programlar aracılığı ile kendinizde yapabilirsiniz.
Bu işi online yapan siteler bulunmakta küçük bir google araması ile bulabilirsiniz. Yada Adobe Flash gibi programlar aracılığı ile kendinizde yapabilirsiniz.
Ne yazarak aratıcam yada sizin bildiğiniz bir site var mı flash player kullanmayı bilmiyorum teşekkürler.
swf ile yapabilirsin tabi. Ancak illa swf ile yapmak zorunda değilsin. HTML5 ile de bunu yapmak mümkün.
Örnek verecek olursak:
Kod içerisinde source src kısmına çalmasını istediğin müzik dosyasının yolunu girmen yeterli. Müzik dosyasını .ogg yapmanda fayda var. mp3'de yapabilirsin tabi ancak tüm tarayıcılar desteklemiyor.
Benim sitemde böyle bir swf vardı ama telefondan girince ekranı kaplıyor, tablette yine sıkıntı. Bunu mobilden girenlere kapatmak mümkün mü? Mobile ayrı site yapmayı düşünmüyorum zira temam zaten mobilden girildiğinde ona göre kendini düzenliyor.