Beyaz sayfa derken bende sorun görünmüyor hocam.Sayfa to %0.40 civarı.
Hocam sorun düzelmiş . Gerçekten kazanç oranı düşük.
Reklamların için kanal oluştura bilirsin kurs, dershane gibi kelimelerle. Bide ben içeriğini çok az buldum. Bu da kısmende olsa etkili olacaktır. Fazla bu işleri sıkıntı yapma derim biraz zamana bırakmakta da fayda var.
Hocam sorun düzelmiş . Gerçekten kazanç oranı düşük. Reklamların için kanal oluştura bilirsin kurs, dershane gibi kelimelerle. Bide ben içeriğini çok az buldum. Bu da kısmende olsa etkili olacaktır. Fazla bu işleri sıkıntı yapma derim biraz zamana bırakmakta da fayda var.
Yorumunuz için tşkler öncelikle.Kanalları var hocam.Evet içerik biraz sıkıntılı ve özgün ama.Bir de heralde lise son ve lise mezunları olduğu için bilinçli kullanıcı reklamlara tıklamıyor.
Yorumunuz için tşkler öncelikle.Kanalları var hocam.Evet içerik biraz sıkıntılı ve özgün ama.Bir de heralde lise son ve lise mezunları olduğu için bilinçli kullanıcı reklamlara tıklamıyor.
Düşüncen çok mantıklı öğrenciler ile alakalı olabilir. Ama reklam yerleşimin güzel yani tık gelecek olsa zaten gelir diye düşünüyorum. Ama kazanç oranı böyle kalmaz ondan emin ol yükselecektir.
Düşüncen çok mantıklı öğrenciler ile alakalı olabilir. Ama reklam yerleşimin güzel yani tık gelecek olsa zaten gelir diye düşünüyorum. Ama kazanç oranı böyle kalmaz ondan emin ol yükselecektir.
İnş hocam.Karşılığını alamayınca insanın siteyle ilgilenme iştahı kaçıyor.
Ek Olarak: 819 gösterim 2 tık var,sayfa to 0.25 off :(