Merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katılan bir üyeyim, açıkça belirteyim daha önceden wmaracı sitesinden haberdar değildim bugün itibari ile araştırma esnasında fark ettim.
Asıl konuya gelecek olursak, yaklaşık 2 haftadır üzerinde çalıştığım bir projem için sizlerden destek isteyeceğim, www.sosyolive.com domain adıyla açtığım sitemi tamamen php+jquery+ajax ile tasarladım, dinamik veri akışıyla biraz facebook biraz twitter biraz da ekşi sözlük yapılarını sentezledim, ortaya sosyolive.com çıktı, halen ara ara fikir ürettikçe bunu hayata geçiriyorum asıl sorunum şu ki kullanıcı sayısı sıkıntısı yaşıyorum ve spam mail göndermeye karşıyım (daha ö
nce de mufreze.com adresinde yayında olan online oyun oluşumunu yazdım 2006 yılından beri hayatta ve elimde onbinlerce mail var) o yüzden insanlara spam mail göndererek üye toplamak gibi bir niyetim yok.
İsteğim sizlerden siteye girip kayıt olması ya da doğrudan Facebook hesabınızla giriş yapıp paylaşımlarda bana yardımcı olmanız, böylece hem Google indekslemesi artacaktır hem de gözden kaçan hataları daha kısa sürede tespit edebilirim, bu işler parayla olur diyen arkadaşlarım olacaktır, wmaraci forumunu baştan aşağı okudum genel itiba öyle eğer projem için hayırlı olacaksa para konusunda da kesenin ağzını açabilirim ama öncelikli isteğim destek.
Diğer tarafından diğer projelerle ortak çalışma yapabiliriz, backlink, gadget, share butonları vs, şimdiden yardımlarınız, önerileriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla
www.sosyolive.com