dokaliko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Çapulcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herşeyde ilk önce sabır hocam.Başka yolu yok benim hitde zamanında çok düştü ama şimdi pek sorun yok.Yani sabır edip yazacaksın.Birde blog kuralları vardı forum ara bul bir oku inan okunma sayısı 2 kat artıyor.Hadi kal sağlıcakla...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herşeyi anlıyorumda link niye alıyorsunuz?
Google bunu kesinlikle yasakladı. Ne zaman doğal olmayan linkleri görürse o siteye cezasını kesiyor.
Şöyle bir durum var. Sizden almış olduğu yazıyla çok rahatlıkla ilk sırada çıkabilir. Bunun örneklerini çok fazla görüyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bu yazdıklarınız umarım birilerine örnek olur. Çünkü hala forum başta olmak üzere seo siteleri başta olmak üzere habire link satışları devam ediyor.
Birileri para kazanıyor. Sonrası malum. Google armalarında sitem çıkmıyor? Tabiki çıkmaz.
Sizin sorunuzun cevabı gerçekten zor. Öncelikle beklemenizi öneririm. Çok sıkıntılı bir dönemdeyiz. Google taşlar yerine bir otursun. Siteler eski index hızına kavuşsun siz de ondan sonra duruma bakarsınız.
Yukarıda dediğim gibi saniyeler içinde index alan bir sitem 2 günde index alıyor.
Siz sitenizi güncel tutmaya devam edin. Çünkü başka yapacak bir şey ne yazık ki yok.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
benim hitin dalgalanması da çok büyük tsunami gibi 2 hafta önce ortalama 3.6k tekil hit varken 1 hafta içinde 2.8 kadar düştü bu hafta ise 3 günden beri 4.1-4.2k google ne yapmaya çalışıyor anlamadım gitti
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**