Bayi tahsilat sistemiyle firma, kurum, şirket sahipleri alt bayi ya da müşterilerinden online bir şekilde kredi kartı tahsilat yapabilirler.



Bayi tahsilat sisteminde firma, kurum ya da şirkete özel bir tahsilat sitesi açılır. Bu siteye sahip olduğu sanal poslar entegre edilir. Daha sonra bayi-alt bayi-müşteriler bu ödeme sayfasına gelerek online bir şekilde kredi kartları ile ödeme yapabilirler.

Bayi tahsilat sisteminin bir diğer özelliği ise yönetici olacak olan firma sahibinin taksitli, dövizli, tek ve komisyonlu ödeme seçeneklerini müşteri ya da bayilerine sunmasıdır. Bu sistem sayesinde tahsilatların işlem raporları da tutulmakta ve muhasebe-finans müdürünün iş gücü ve zaman kaybı ortadan kaldırılmaktadır.

Bütün bunlara ek olarak internete bağlı herhangi bir cihazdan da ödeme ya da tahsilatlar kontrol edilebilinmektedir. Mobil ödeme entegrasyonu sayesinde cepten tahsilat yapılabilinir.

Bayi tahsilat sistemi teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkan bir e-tahsilat yazılımıdır. Bu yazılım sayesinde artık firma, kurum, dernek, aidat toplayanlar tek bir çatı altında tahsilatlarını yapabileceklerdir.

Ek Olarak: Cepten tahsilat sunumu hazırlandı.

http://netahsilat.com/mobil-sanal-pos.pdf