CorelDRAW Graphics Suite X6 Uygulamalı Türkçe Görsel Eğitim Seti ile sayfa mizanpajı ve vektörel çizimlerin yanı sıra Logo, amblem, kartvizit, dergi, broşür, afiş, takvim,davetiye ,insört gibi basılı ürünleri yapmayı öğreneceksiniz.
Anlatım yalın ve akıcı olduğundan herkesin anlayabileceği bir eğitim setidir. Sıfırdan başlayarak Corel Draw X6 programının temel ve gelişmiş özellikleri anlatmaktadır. Görsel eğitim seti, teorik bilginin hemen ardından, grafik tasarım,matbaa,vektörel çizim alanlarından uygulamalarla zenginleştirilmiştir. Böylece anlatılan her şeyi nerede kullanacağınızı çok iyi bileceksiniz. Eğitim setinde izlediğiniz her konuyu ve örneği, uygulayarak yapmanız konuya daha hakim olmanızı sağlar. Görsel Eğitim seti sonunda hepiniz Grafikerlik mesleğine ilk adımı sağlam adımlarla atmış olacaksınız.
Örnek videolar sayfasından, görsel eğitim seti içerisinden alınan belirli bölümlerini izleyerek, eğitim setimizin kalitesini görebilirsiniz.
Bu Eğitim Setinden sonra hangi sektörlerde çalışabilirim diye merak edenler için diyebilirim ki Matbaa sektöründe baskıya yönelik olarak çalışabileceğiniz gibi bunun dışında masaüstü yayıncılıkta,dijital baskı,tekstil,moda,tabela,dış cephe kaplama gibi sektörlerde de kendinize yer edinebilirsiniz.
Sitemizde ayrıca yer alan Blog sayfasında Corel Draw X6 programı ile ilgili video,makale,yazı,resimli görsel anlatımlara vb. yer vereceğiz...