-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Slogan kısmı sitenizin açıklamasıdır description değildir.
İlk bölümdekide site adıdır,temaya göre değişmekle birlikte buralara girdiğiniz değerler sayfa açıklaması olur Site Adı| Slogan.. tarzında.
Bunları Yoast gibi SEO eklentileri ile rahatlıkla değiştirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu kodları düzenleyip headere eklesen olur
All in One Seo v.b. eklentilerle kolaylıkla halledebilirsin
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
studyokan adlı üyeden alıntı
Eklentiyi düzenle bölümüne girdim. Pencerenin sağ tarafında 4 tane filan seçenek var. Hangisini düzenleyeceğim acaba? Bir de o bahsetmiş olduğunuz kodu pencerenin neresine yapıştıracağım?
eklenti ayarlarında bir pencere mevcut oraya yazıyorsunuz, gösterdiğiniz kısma değil. all in seo ayarları diye aratın sonuca ulaşırsınız.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. Benim eksiğim all in one seo diye başka bir paket yüklemişim o yüzden menüde çıkmamış. Bunu düzelttim. Sormak istediğim bir husus daha var. Ben orada title, açıklama ve keywords bölümlerin doldurdum. Fakat aşağı doğru indikçe bir çok pencere ve başka ayarlar var. İyi bir seo için onlarla oynamalı mıyım? Yani araştırıp kurcalasam bir faydasını görür müyüm yoksa sadece bunları yazmam yeterli olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Özellikle her sayfa için arama sorgusu sonuçlarında yazacak şeyleri istediğim gibi düzenleyebilmem çok güzel bir özellik.
Web siteyi yeni açtım. Bu yüzden sadece makale girişi yapıyorum. Herhangi bir backlink çalışması yapmıyorum. Sadece facebook, twitter ve google+1 sayfalarından paylaşımları yapıyorum o kadar. seo açısından anahtar kelime başarısı yakalanması için genç sitelere önerilerinizi uygulayabilirim.