Sizcee.com yeni paylaşım portalı
Diğer portallar ile birçok farklılığı eksiği ya da fazlalığı bulunmaktadır. =)
Halkın sitesi olarak yayın yapacak portal'da ücretsiz grafikler ve yazılımlar kullanılmıştır. Buradan tema sahibine teşekkürlerimi sunuyorum
Pekii Ya Bu Site Ne İş Yapacak ?
Tam anlamı ile inceleme sitesi olarak yayın yapacaktır. Bireylerin deneyimleri ve karşılaştığı durumlardan yola çıkarak diğer kişilere yardımda bulunacak ve yol gösterecektir.
GELİŞMİŞ ÜYELİK SİSTEMİ
Sistem hem normal kullanıcılara hem de blog yazarlarına hizmet etmek için geliştirilmiştir.
Paralı ya da ücretsiz konu açma yöntemleri vardır. Blog yazarları paket satın alarak kendi tanıtım ve inceleme yazılarını yazabilir. Kaynak link belirtebilir ve link köprüleyebilirler.
Bu sayede hem site üzerinde paylaşımda bulunmuş hem de kendi sistemlerine katkı sağlamış olurlar.
Portalın diğer sistemlerden büyük bir farkıda budur.
Üyeler Yazılarını Takip Edebilirler
Panel üzerinden üyeler kendi yazılarının durumunu takip edebilirler. Konusunun yayın durumunu ya da silinme durumunu görüntüleyebilir bu konu hakkında yönetici ile iletişime geçebilirler.
KOLAY ÖDEME YÖNTEMİ
Blog yazarları panellerinden ödeme sayfasına kolayca ulaşabilir ve ödeme yaparak paket satın alımı yapabilirler. İşlemlerin kolay ve güvenilir olması bakımından paypal ödeme yöntemi kullanılmıştır.
GELİŞMİŞ ÜYE PANELİ
Üyeler profillerinde kolayca düzenlemeyapabilir ve admin kontolunden geçmeden anında düzenleme gerçekleşebilir.
PAYLAŞIMLAR
Site bugün ilk paylaşımı yapmış olup paylaşımlara hızla devam etmektedir ve siz kullanıcılardan da bu uğurda yardım beklemetekdir.
SORUNLAR VE EKSİKLİKLER
Sitenin bazı kısımlarında sorunlar çıkabilir ya da gözünüze çarpan eksiklikler olabilir. Lütfen bunları benimle paylaşınız ki birlikte yol alalım.
Üyelik sistemi için yeni özellikler geliştirilmeye devam edilmektedir.
Wmaraci.com Üyeleri (Blog) Sahipleri ücretsiz olarak bir inceleme yazısı paylaşabilir ve altına kaynak olarak sitesini gösterebilir
Ek Olarak: hiç yorum gelmedi