-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
Arkadaşlar günlük 40k üzeri hit alan film sitem var ve şuan sitemde turhost firmasına iat portal100 paketini kullanıyorum fakat yavaş bir hal aldı artık iyice hit artınca site. Birkaç yerden kiralık sunuculara falan baktım aylık 300-400TL den başlıyor ve trafik te 2TB falan veriyor aylık ve bu benim için yeterli değil sınırsız istediğimde ise +100$ ek masraf çıkıyor. Kararsız kaldım bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
Sitemi daha hızlı bir şekle getirmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Eğer sunucu konusunda da önerebileceğiniz desteği iyi ve fiyatı konusunda da makul bir yer varmıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Hocam trustlayer fena değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aylık 40K hitli siteden ne kadar gelir elde ediyorsun bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı masrafları karşılayacak kadar gelirin vardır diye düşünüyorum, sen daha şimdiden yok bu pahalı yok şu pahalı dersen yarın öbürgün sitenin ziyaretçi sayısı düşerse o zaman dersin keşke alsaydım. Bu işler böyle birkaç ay gelirinden elini çekeceksin ki işler büyüsün sermayen artsın ;)
Bu arada sen değil herkes belli bir süreden sonra sunucu vs kiralıyor hittin devamlılığını sağlamak istiyorsan elini çabuk tutmalısın ;)