-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hotmaille bağlantılımı sunucu mailin?
cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sunucunun mail ayarlarına bak engellemek istediğin, mail adreslerini oraya yazabiliyorsun bende öyle.
Ama bir işe yaramıyor, başka bir mail adresinden tekrar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Her gün 8-10 adres engelliyorum. Muhtemelen ben de yakında adresi değiştireceğim. Ve yeni adresi kesinlikle siteye koymayacağım. Bunun dışında yapılabilecek pek fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. Ah bir olsa..
Hurkal
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer mail adresiniz doğrudan bir sitede yazıyorsa bunu kaldırın. Mutlaka mail adresini yazmanız gerekiyorsa mail adresinizi bir resim dosyasına yazın, oraya bu resim dosyasını koyun. Ek olarak, kesinlikle mailto:... ile mail adresinizi içerecek şekilde link vermeyin.
Kaydı gerçekleşecek yeni spam maillerden bu şekilde korunabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
retrospektif adlı üyeden alıntı
Her gün 8-10 adres engelliyorum. Muhtemelen ben de yakında adresi değiştireceğim. Ve yeni adresi kesinlikle siteye koymayacağım. Bunun dışında yapılabilecek pek fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. Ah bir olsa..
google apps ücretsizken kullansaydınız keşke. google, spam mail ayıklamada çok başarılı. belki yandex ve hotmail de iyidir. kullananlar önerirse onların ücretsiz servislerine domain ekleyebilirsiniz. naçizane önerimdir.
mail adresim 8 yıllık ve belki bin tane siteye üyeyim, belki elli tane yerde de açık açık spam listesindeyim. eskiden engelleyemiyordu çok fazla. şimdi çok memnunum.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ambalaj Satış
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilhassa kurumsal web sitenizi çeşitli firma tanıtım sayfalarına eklerken asla mail & telefon vermemenizi öneririm. Her gün gereksiz bir biçimde CD-DVD tanıtım mailleri, işyerinize KAMERA lazım mı? telefonları gelmesinden gına geldi...
3. şahıslarla bilgimiz dışında paylaşılan mail ve telefon bilgilerimiz günün birinde ummadık felaketlere yol açabilir. Ne yazık ki kanuni bir yaptırıma henüz rastlamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhabalar..
Eğer mail adresiniz sitenize ait uzantıya sahip ise ve
info@siteadı.com şeklinde ise o domaine ait site index aldığı gün spam mailler listesine düşer diyebilirim;çünkü adamlar info'nun boşta olmadığını ve mail olarak kullanıldığını biliyorlar. Bu duruma herhangi bir yerden bulup indireceğiniz mail listesinin önemli bir kısmının
info@siteadı.com şeklinde olması yeterli bir örnektir.
(
iletisim@siteadı.com önerimdir... )
Ondan sonra Cpanelde mevcut kendiliğinden oluşan mail var birde onu kullanmayın adamlar ...@siteadı.com şeklinde sallasalarda domaine ait cpanelde kendiliğinden oluşan o mail adresine otomatik yönleniyor mailler.
Ulu orta açık bir yerde kesinlikle vermeyiniz mail adresleriniz en zorunlu durumlarda resim formatında(img) yayınlayınız;aksi halde botlar kıpır kıpır geziyor topluyorlar mübarekler ordan burdan.
Sitenizin iletişim kısmında veya ulu orta açık bir şekilde devamlı bir yerde duruyor ise kesinlikle kaldırınız onun yerine Google Re Captcha korumalı olarak yayınlayabilir veya daha güvenli olması için Form şeklinde iletişim sayfası oluşturabilirsiniz..
ReCaptcha koruması:Link:
http://www.google.com/recaptcha/mailhide/Mail adresinizi yazıp koruyuna tıklıyorsunuz ve çıkan kodu uygun bir yere yapıştırıyorsunuz mail adresiniz Cacptcha kodu korumalı olarak yayınlanıyor.
>>> Örnek İçin Buraya Tıklayınız.Ondan sonra yazacak çok şey var hocam sunucu maili için diyebileceklerim bunlar genel mailler için ise almanız gereken diğer önlemleri içeren bir kapsamlı yazıma yönlendiriyorum sizleri:
Link:
http://hayalcin.com/gereksiz-maillerdenspamdan-nasil-kurtulabilirsiniz.html
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/